Scudo Sports

Rize

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba pedal severler,
sesimiz çıkmasa da gezilerimize devam ediyoruz..:cool:
iş çıkışları sahilden gündoğdu, haftasonları da yakın ilçelere doğru yol alıyoruz.
sanmam ama, hani olur da, bir bisikletçi daha, rizede, bir iki bisikletçiyle turlamak ister, kimsecikler yok sanmasınlar diye tekrar merhaba

Scudo
iş çıkışları sahilden gündoğdu, haftasonları da yakın ilçelere doğru yol alıyoruz.
sanmam ama, hani olur da, bir bisikletçi daha, rizede, bir iki bisikletçiyle turlamak ister, kimsecikler yok sanmasınlar diye tekrar merhaba

iş çıkışları sahilden gündoğdu, haftasonları da ilçelere doğru yol alıyoruz.

Uuuuu!...İkizdere' li Aytaç' dan Rize' ye selamlar...Foruma Rize' den bağlananları görmek çok güzel:) Üstelik hanım olmalarına ayrıca şaşırdım. Rize ye gidip bisiklete bindiğimizde bize bile uzaylı gibi bakıyorlar çünki...( Kasktan, tayttan olsa gerek... )

Memleketimi benim içinde pedallayın, pedalınıza zeval gelmesin:)

@Aytaç Biber

merhaba İkizdere'li Aytaç :)
bisikletli ya da bisikletsiz, her koşulda uzaylıymışız gibi baktıklarından, "sıkıntı yok" ;)
çok da rahatsız eden olmuyor bisikletleyken.sanırım son 2 yılda bisikletlilerin sayısının artmasının da bu konuda olumlu etkisi var..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
iyi seyirler
Samsun'lu oya :)

oya ben sadece trabzona kadar geldım ama bır dahakı sefere ınsaallah rızeye gelırım tanısmıs oluruz pedal cevırmek guzel ozgurluk dıyorum bu ozgurlukte sızlerle tanısmak ısterım

cok kotu ya keske daha onceden haberımız olsa ıdı mutlaka katılmak ısterdım ama bende yarın yola gıdecegım o yuzden bır dahakı sefere umut edıyorum kı sızlere katılacagım arkadasım

tur gerçekleşti mi acaba resimleri falan bi gönderin bakalım

1 sene önceki konu aslında.
ama tur gerçekleşmedi..yanlış hatırlamıyorsam yağmur sebebiyle.
bu sene de niyetlenmiş olsam da acımasız asfalt ve hız tutkunu motorlu taşıtlar gözümü korkuttu.
iyi seyirler :)

"Su değil Andon" diye bir söz vardır Rize'de.Bence pedallamaktan vazgeçmeyin.

merhaba
var aslındada ben derepazarı'yla ıkızdere (kamakoyu' cıfte kopru) arasını ve rızeyı onlarca bısıkletle gıtmısımdır
suan ıse samsundayım

onlayn bır oyun vasıtasıyla bır arkadasla tanıştım ve kendımı burda buldum
evvela guzel bır bısıklet toplamak var nıyetımde
eskısını aracın motorunu yaktım onu yaptırmak ıçın satmıstım iyı gfunler dılerım

Denizli'den selamlar! Bayanlar'ın pedalladığını görünce daha çok seviniyorum. Demek ki bisiklet'e değer veren bayanlar da varmış diyemeden geçemeyeceğim... :=) :=) :=) :=)

• Beğen
Tepkiler: oyaa
@eren yoloğlu

ktübis'i çok duyuyorum.trabzon'a pek yolum düşmese de bir gün sizinle pedallamak isterim.
teşekürler.

@ali karagönlü

olmaz mı ali bey? biz bisikletlerimizle çok mutluyuz :)

bu sene yolumuz düşer bizim rizeye :) ayrıca gezilebilecek güzel yerlerin listesini isteyebilirim bi ara sizden :) facebook'ta ''KTÜBİS'' yazıp takip edebilirsiniz :)

• Beğen
@oyaa

oya abla öss nedenıyle ara vermıs oldugum bısıklete gerı dondum andon turunu sen olmasanda ben gerceklestırdım ılgılı bolumde fotograflar var. (ılgılenen arakdaslar https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=31658 lınkınden kolayca ulasabılırler) bu arada oya abla sana daha once bahsettıgım bı abım var onunla rize-ikizdere-anzer-uzungol-of-rize rotası dusunuyoruz sen ne dersın... pedallayacak eleman arıyoruz...

• Beğen
bisiklete hoşgeldin diyelim madem :)
ikizdere, uzungöl, of pek tercih etmediğim bir güzergah ama pedalşörlerle keyifli olabilir :)
ne zaman için düşünüyorsunuz turu?

@oyaa

havalar bıraz musaıt oldugu zaman tabıı hafta sonu gıtmeyı dusunuyorumda mustafa abı hafta sonuda bazen nobette oldugu ıcın bı turlu denkleştıremedık boyle gıderse bahara kalacak galıba...

Geri