Mehmetg.
Aktif Üye
- Tepki
- 301
- İsim
- Mehmet G.
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki bisikleti bir arkadaştan pekte pahalı olmayan bir fiyattan satın aldım. Üzerinde birkaç değişiklik yaparım yeni lastikler ve vites sistemi atarım diye düşünürken bugün bir bisikletçiye gittiğimde uğraşmaya değmeyeceğini bunlar çok eski bisikletler vaktine yazık çürümüş durumda olduğunu falan söyledi. Bana başka bir bisiklet satmaya çalıştı hatırlamıyorum ama sedona 310 olabilir.
Bu bisiklet gerçekten uğraşmaya değmez mi yoksa 1000 liraya kadar bütçemi çıkartıp lastikten gidonuna jantına kadar bir bakımdan geçireyim mi? (bisikletlerle uğraşmayı seviyorum vakitten yana yada paradan yana sıkıntı olmaz sadece adam olsun yeter)
Bisiklet yarış bisikleti ancak bana fazla ağır geldi bunuda söyliyeyim 12-14 kg arası diye düşünüyorum. Kadrosu Cro-moly yada Hi-Ten çelik olabilir.
Unis Sprint 28 jant
+
Bu bisiklet gerçekten uğraşmaya değmez mi yoksa 1000 liraya kadar bütçemi çıkartıp lastikten gidonuna jantına kadar bir bakımdan geçireyim mi? (bisikletlerle uğraşmayı seviyorum vakitten yana yada paradan yana sıkıntı olmaz sadece adam olsun yeter)
Bisiklet yarış bisikleti ancak bana fazla ağır geldi bunuda söyliyeyim 12-14 kg arası diye düşünüyorum. Kadrosu Cro-moly yada Hi-Ten çelik olabilir.
Unis Sprint 28 jant
+