efeozata
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 728
- İsim
- Efe
aşağı yukarı 20 yıllık bir çocukluk bisikletim var. markası bisan. (seri no 127777 modeli bilen varsa) çocukken defalarca boyadım ama eski boyayı ve aksamları sökmeden ve tek kat.
kırmızıydı, sonra siyah, sonra da turuncu yapmıştım. üzerinde pek pas yok. biraz yüzeysel sele borusunun girdiği yerde var. (bu arada orası nasıl temizlenir?)
herşeyi söktüm, tekrardan boyayacağım ama boya sökmekle zımparalamakla uğraşmadan, bir sprey boya alıp 3-4 kat boyasam diyorum. forumlarda şöyle birşey okudum; eski boyanın üzerini biraz zımparalayıp öyle boyarsak daha iyi tutarmış. böyle birşey var mı?
bir de kesin boya değmemesi, girmemesi gereken bölgeler nereler?
neredeyse komple sökülmüş kadrodaki son teknoloji cantilever frenler ve vidali maşayı görüyorsunuz. ön ve arka dişliler son derece iyi görünüyor. sanırım çocukken fazla yüklenememişim.
herşeyi söktüm, tekrardan boyayacağım ama boya sökmekle zımparalamakla uğraşmadan, bir sprey boya alıp 3-4 kat boyasam diyorum. forumlarda şöyle birşey okudum; eski boyanın üzerini biraz zımparalayıp öyle boyarsak daha iyi tutarmış. böyle birşey var mı?
bir de kesin boya değmemesi, girmemesi gereken bölgeler nereler?
neredeyse komple sökülmüş kadrodaki son teknoloji cantilever frenler ve vidali maşayı görüyorsunuz. ön ve arka dişliler son derece iyi görünüyor. sanırım çocukken fazla yüklenememişim.