@ADSL
STV dizilerindeki olayların neredeyse hepsi çok iyi bir iş yaptığını zanneden senarist yönetmen yapımcı vesaire arkadaşların benim gözümde saçmalama noktasında ultra noktalara çıkmış olma durumudur
@Güvenç TERZİEROL
Allah bize oku öğren araştır demiş bunu boşuna dememiş..teknoloji çok hızlı ilerliyor ama daha bunların gerçekleştirilebilmesi için daha zamanı var "olsaydı bulurlardı demekki yok" dememek lazım..:in: :in: :in:
olsaydı bulurlardı demek ki yok demedim,insan ışınlama bir hayaldir dedim
madde ışınlama olsaydı kokusu çıkardı dedim,lütfen çarpıtma
akıllı mümmin insanlar zor durumla uğraştırıcı şeylerle karşılaşınca kendi zekalarını aşan şeylerle karşılaşınca veya olmayanı keşfedilmeyeni bulmakiçin çaba göstermez kendince günahtır...
akıllı hiç bir insan veya mümin hiçbir zaman kendi zekasını aşan şeylerle karşılaşınca veya keşfedilmemiş bir şey karşısında çaba göstermeme gibi bir düşünceye kapılmamıştır,
aksine bir sürü istediğin kadar örnek verebileceğim bilime ışık tutmuş müslüman bilimadamı fizikçi kimyacı ve matematikçi vs. vs. var
fakat sen böyle düşünüyorsan senin dini bilgi eksikliğin var demektir, hiçbir dini kaynakta bilimle uğraşmanın günah olduğu yazmaz kafan da bunlar böyledir diye düşünüp kendince bir fikir oluşturmuşsun rica ediyorum böyle cahilce bi daha konuşma
üç beş çapulcunun ööle şey olmaz diye bir lafını duyduysan o üç beş aklı zayıf insanla gelmiş geçmiş tüm müslüman alemini yaftalıyorsan
bu da senin onlardan daha cahil yada kasten içindeki duygulara hakim olamayıp yazdığın bir şeydir,
@hakano
ben maddenin ışınlanmasının olmaz bir şey olduğunu söylemedim
''madde için ışınlama belki olabilir ama insan ışınlamak işin içindeyse külliyen yalan, ne dersınlerse desınler
boyle bır sey olmadı olamaz, madde için ışınlama belki olabilir ama insan ışınlamak işin içindeyse külliyen yalan
böyle bir şey olsaydı muhakkak kullanılırdı birileri tarafından ve bir şekilde açığa çıkardı'' dedim
yani insan için böyle bir şey söz konusu olamaz, madde için olabilir belki ama bence o da daha yapılmadı
yapılmış olsaydı muhtemelen kokusu çoktan çıkardı dedim yapılamaz demedim, sözü çarpıtmayalım
@Adil
mesleğim makine teknikeriyim, t.ü. tekirdağ m.y.o makine mezunuyum
yaklaşık 15 yıldır mekanik tesisat (ısıtma soğutma havalandırma yangın ve otomasyon) sektöründe proje veya şantiye sorumlusu olarak görev yaptım
şu anda da bir mekanik tesisat firmasında proje yöneticisi olarak görev yapıyorum
elektroniği ve astrolojiyi gök bilimini severim, kendi yapmış olduğum yada başkasının yapmış olduğu bazı devreleri geliştirerek
kendi kendine bulunduğu yeri, tarih ve saati, terazisini ve yönünü bulan ve bu verilere göre o anda gökyüzünde ay ın mars ın jüpiterin vs yerlerini sadece isimlerini yazarak kendi kendine o istikamete dönebilen bir teleskobumda var. ayrıca bu ilgi alanımdan dolayı radyo teleskoplar lada ilgili ve az çok bilgiliyim
ultrasonic test diye adlandırılır bu bahsettiğim konu
en çok kullanıldığı alan ise statik binaların beton içi kalite kontrollerinde yada
kaynakla birleştirilmiş metal veya başka malzemelerin kaynak kısmının sağlamlığını dolgunluğunu kontrol etmek şçin kullanılır
bunun birçok şekli vardır günümüzde öncelikle visual test
arkasından duruma göre : penetrant testi, manyetik partikül testi, ultrasonik test, radyografik test vs. uygulanır
bu test çok da büyütülecek teknoloji harikası bir test değildir
ses dalgalarının geri dönüşlerinden grafiksel resmi çıkartılır
çokda kullanılan bir testtir
ben bunları sadece görsel maddeler haricindeki teknolojilerden az buçuk haberim olduğunu ve keyfi ilgi ve meslek alanıma girdiğini belirtmek için yazdım
amacım muhalefet olmak değil görüşlerimi belirtmek
bilimsel makale olayına gelince acizane kendi çapımda elbetteki araştırmalarım var ama çok fazla vakit bulamadığım için bunları ne fazlasıyla geliştirebiliyorum nede o veya bu sitede bildiğimi paylaşabiliyorum
ancak elimden geldiğince bilgi tüketen bir insanım yani bildiklerimi çok fazla yazamıyor
ama bol bol öğrenmeye çalışıyorum
CEHALET İNSANDA; İÇİNDE BİR ŞEYLER ÖĞRENME İSTEĞİ DOĞDUĞUNDA BAŞLAR
dolayısıyla öğrendikçe ne kadar çok bilmediğiniz olduğunu tahmin bile edemeyeceğinizi öğreniyorsunuz kısaca ne kadar cahil olduğunuzu
elbetteki çalışmalar sürmeli ve ne seviyede olduğunu bilmiyoruz (madde ışınlanması durumu)
rahmani güç olayına gelince O kudreti insana verirse insan ışınlama olabilir demek istedim
madde ışınlanabilir ama ruh ışınlanamaz demek istedim
kuantum aktarımı da özellik aktarımıdır yada bi nebze etkileşim kontolrü diyebiliriz
ayrıca ışınlamak ne demek yada nasıl düşünmek lazım ışınlanma meselesini o da ayrı bir konu
maddenin bir yerden bir yere doğrusal bir yol izleyerek çok hızlı yol katetmesimi
yoksa olduğu koordinattan yok olup (nereye kayboluyorsa o anda başka bir dünyaya mı ) farklı koordinatlarda tekrar var olmasımı bilemiyorum, aynı zamanda elbette ki keşfedilecek çok şey var
ve ayrıyetten telepatiye de inanıyorum(nedenini isterseniz başka bir yazımda açıklayabilirim.)
@Ali Menemen
veri ışınlanmasından kastın kağıt üzerindeki veriyse (kağıtla beraber) o madde ışınlanmasına girer
yok verinin bir yerden başka bir yere madde harici bir durumla aktarılması ise bu da saydığım aktarımların ışınlanma kelimesiyle açıklanabilecek bir durum olduğunu gösterir yada sen nasıl bir ışınlanmadan bahsediyorsan biraz daha açıklamanı rica ediyorum
hangi islami kaynak ta yazdığını da belirtirsen sevinirim okuyup bilgi sahibi olmak isterim
NOT: BU KADAR YAZIYI OKUYANA HELAL OLSUN