Scudo Sports

Rainbow Projesi (Işınlama)

Scudo
@Ali Menemen

bu konu ile ilgilenmem gençlik yıllarına raslar daha 17 yaşında idim ve
metapsişik derneğine giderdim spiritoloji ,ufoloji ve parapsikoloji ile tam 20 yıl uğraştım haluk egemen sarıkayanın ve ruh ve madde yayınlarının tüm kitaplarını diyebilirim hepsini okudum norveçe gittiğimde kitaplar çok olduğu için posta yoluyla rahmetli annemden istedim ve okumaya devam ettim
levitasyon yerçekimini beyin gücü ile yenen ve yerden bir metre yükselen insanların resimleri çekilmiştir bu genelde hepimizin yapabileceği bir iştir ama biz sadece beynimizin yüzde 5 ini kullanmaktayız yüzde 95 i ne yapıyor bilmiyoruz einstein yüzde 12 sini kullanabiliyordu
artı bu konular ışınlama , parapsikolojinin konuları arasına girer
parapsikolojinin dalları geniştir
ışınlama -bir cismi km lerce öteye atomlarına ayırararak göndermek ve tekrar aynı yere ışınlamak bu deneyde görev alan mürettebatın feci şekilde sonları olmuştur bir askerin çelik ile vücudu yapışmış ve ölmüştür
artı bazıları kanserden ölmüştür bazıları ise birden görünür birden yok olmuştur bu görevliler yüksek makamların gözetimi ve denetimi altında idi
amerikan halkından ve hatta bütün dünyadan bu deneyi saklamayı başardılar
ışınlama da kontrol sağlanamadığından bu deneyden vazgeçilmiştir
artı meşhur 51 bölgeyi unutmayın oralarda ne deneylerin yapıldığını sonra anladık evet radara yakalanmayan uçağı orda keşfettiler

Benim bildiğime göre Nazilerle bağlantısı vardı bu deneyin...Deneyin sonucunda gemi geline tüm mürettebat ölüyordu...Hitler bildiğimiz gibi bir insan değildi mistik ve karanlık yönleri vardı.İnternete hitler ve sırları yazarsanız belki bir kaç araştırma yazısı bulabilirsiniz.

Geri