Scudo Sports

PTT Rezilliği

@can akıncılar

Zaten torbada gözüküyorsa yapılacak bir şey yok bekleyeceksin. Telefon ederek falan torbadan çıkaramazsın. :)))

Ha eğer torbadan hiç çıkmazsa bilki yok olmuştur. :) Uğraşma firmadan paranı geri talep et.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Scudo
Insaniz oyle arada olur ya, kasti oldugunu sanmiyorum ben.cok guvendigimiz,yillardir tek sorun yasamadimiz TNT cok onemli evragimizi kaybetti avrupa da dagitimdayken,mahkemelik olacaktik, neyseki sonunda tum masraflari ve sorumlulugu ustlenip islemleri hallettiler.DHL ile Israil'e yaptigimiz gonderi teslim edildi gorunuyor ama alici bana gelen bisey yok diyor,Dhl israile yaziyoruz;su kisi su saatte almis sorun yok, aliciniz kaybetmistir diyor, neyse kisa keseyim ,kuryeye sorun diyoruz , adam isten ayrilmis.haydaa bu sefer Dhl lokal ofis bu herifi arastirinca goruyor ki TR'den gelen bir suru kargoyu teslim etmeyip yok ediyormus, bizim olaydan sonra da basmis gitmis, -sozde-bulamiyorlarmis adami ,giden gitti birsey yapamadik.bir ruh hastasi dengesiz yuzunden koskoca dunya devlerinin agzi yanabiliyor,ptt de cok normal :))

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Edip Dinçer

Benimki de öyle aslında, Almanya'dan Türkiye'ye 12 günde gelmiş gözüküyor... Bu sürenin ne kadarı yoldaydı, ne kadarında bir yerde çuvalda bekledi bilmiyoruz. Almanlar barkodu taratıp çuvala koyuyor, burda PTT çuvalı açıp barkodu taratıyor ve gümrüğe yolluyor. Benim tahminim bunun 2-3 gününün yolda, kalanının bir yerlerde çuvalın içinde geçmiş olduğu; intikal süresinin o kadar uzun olması için bisikletle geliyor olması gerek :)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
aynı sıkıntı bende de var. ingiltereden 3 günde gelen ürün 6 gündür bana gelmedi. ptt yi aradığımda bugün yarın dağıtıma çıkar diyorlar başka bir şey demiyorlar. ptt sayfasından da takibi yapılıyor ama 3 gündür sadece şunlar yazıyor
1.
Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
01/11/2014 10:17:50
2.
Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
01/11/2014 10:17:50
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
02/11/2014 13:06:38
4.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
04/11/2014 15:44:38

@Çağrı Soylu

Bu ürün senin ilçenin dağıtım merkezine bile daha gelmemiş. Oraya gelse zaten gidip kendin alırsın.

@muratcolakoglu

Ben de onu anlamıyorum zaten. 3 gündür nasıl aynı yerde duruyor. Acaba burayı güncellemiyorlar mı?

@Çağrı Soylu

İş yoğunluğundan. Daha sadece geliş işlemi yapılmış. Gümrük kontrolü için bekliyor.

@Çağrı Soylu

UKIM denilen yer gümrük. Memurlar gelen paketleri kontrol ediyor, gerekirse vergi işlemlerini yapıyorlar vs., daha sonra dağıtım merkezine gidiyor.
Gümrük işlemleri de yaklaşık 1 hafta sürüyor. 4'ünde UKIM'e giriş yapmış bir kargo, 10-11'i gibi çıkacaktır oradan. Çıktıktan bir sonraki gün dağıtım merkezine ulaşacak, muhtemelen de ulaştığı gün size dağıtıma gelecek.

Arkadaşlar Başbakan-Telgraf Olayından Sonra Ptt'de Denetleme Başladı Her Halde Çürükleri Hizaya Getiriyorlardır Belki..Çünkü 1,5 Ayda 4 Sipariş Verdim Türkiye'ye Geldikten 2 3 Gün İçinde Elimde Oluyordu Ürünler...

Geri