Scudo Sports

PTT Kargo

Scudo
@Süleyman Uzunköprü

Son durum buydu ama sonuç yok!

son oalrak konuştuğumda istanbul'a geri gitmiş !

BAYRAMDA KARGO VE PAKETLERİNİZE PTTDEN ÖZEL İNDİRİM

PTT Genel Müdürlüğünce, yaklaşmakta olan Bayram nedeniyle artan posta trafiği de göz önünde bulundurularak, hizmetlerin kesintisiz ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden sürdürülmesi amacıyla, her türlü önlem alınmış olup, ayrıca ilave indirimlerimiz mevcuttur.

Bayrama Özel % 10 İndirim İmkanı ;

* Bayram gününden önceki 5 gün içerisinde (yılbaşı, anneler, babalar, sevgililer günleri dahil) postaya verilen PTT Kargo, Küçük Paket(kayıtlı ve kayıtsız ) ile APG ve Kapıdan Kapıya Teslim Gönderilerine (tebligat hariç) %10 indirim uygulanacaktır.
Bununla beraber vatandaşlarımızca;

* Gönderici ve Alıcı Adreslerinin tam, doğru ve okunaklı yazılması,
* Posta Kodu yazımının unutulmaması,
* Tebrik kartı zarflarının ağzının kapatılmaması,
* Özellikle çok miktarda tebrik gönderen kişi ve Kuruluşların gişe önlerinde beklememeleri için gönderilerin ücret alma makinesi bulunan gişelere verilmesi, gişelerimizde satılan pul baskılı tebrik zarfları ile resimli kartların tercih edilmesi,
* Hediyelik eşya ve paketlerin gönderilmesinde APG, Kapıdan Kapıya Teslim Servisi (ALO 169 ) ve PTT Kargo hizmetlerinin tercih edilmesi,
* Posta ile gönderilecek hediyelik eşyaların taşıma sırasında hasar görmemesi bakımından ambalajlarının sağlam olarak yapılması, bu amaçla posta gişelerinde bulunan ücretsiz kutu ve torbalardan faydalanılması,

Hizmetlerimizin daha sağlıklı şekilde yürütülmesine yardımcı olacaktır. .

Bisiklet Forum üyelerine saygıyla duyurulur.

Ağırlık : 17.... kg
En :20 cm
Boy : 120 cm
Yükseklik : 65 cm
Desi :52
Ücret : 20 TL
arkadaşlar ptt gönderdiğim bisikletim bu fiyata istanbula gitti
ve diyer kargo şirketlerinden gönderseydim vereceğim yada karşı tarafın vereceği miktara bakın hele !

aynı boylarla diyer kargolara sorduğum daki fiyatlar
yurtiçi:68tl
mng:60tl
aras:40tl
ptt:20 tl gönderdim

@PATR10

ben bilmiyordum bugün sordum gönderdim öğrendim ve paylaşmak istedim

Evet gerçekten çok uygun,amortisör gönderdim Adıyaman'a 3.5 tl :) Diğer kargo firmaları iyice uçmuş,oralara kargoyu vereceğine git otobüsle elden teslim et gel aynı fiyat...

Kargonu kilo hesabına göre mi aldılar yoksa desi hesabına göre mi? Artık desiye de geçtiler o yüzden biraz daha arttı ücretler.

evet diğer kargoları kullanmaktan nefret ediyorum adamlar kargo geldi die 5-6defa aradılar sanki orada bırakacaz okuldaydım habire açlıyor sonra baktım o arama masraflarınıda almışlar sanki aramasalar orada bırakacaktım ama ptt en süper bazen sevkiyatta sorun oluyor biraz gecikmeli ulaşsada en ekonomiği

@Önder Tarım
evet desi hesabına geçtikleri için biraz arttı ama hala en ucuzu

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: seda ak
@Önder Tarım

yukardaki bilgileri verdikten sonra yanı kendileri ölçtükten sonra desi orya çıkıyor zaten

aslında en iyisi otobüse vermek hem daha erken gelir hemde birazdaha cuza patlar bagajcı muavine bahşişi verdinmi gözü gibi bakar pakete

@Önder Tarım

önder,kadro ya da komple bisiklet dışında desi hesabına takılıcak biürün yok aslında biizm göndericegmiz..

çünkü ptt kendi kutularına sıgan herşey için halen sadece kg hesabı yapıyor...

ve en büüyk(10 desi sanırm) kutuları da bayaaaa bi büyükler:)

@halid acar

gecikme filan yok ben dün 14:35 yolladım bugün adam ulaştı kargo

ptt fiyat olarak en uygunu tabi ama genelde geç geliyor. Ankara'da oturmama rağmen ptt ile gelen tüm kadrolar en az 5-6 günde elime ulaştı.

@aslankangal
eminmisin forum yöneticisinden aldığım üründe 04de verildiği yazıyor önerilen ulaşım ise ayın 05i yazıyor elime 09da ulaşıyor çok sıklıkla olmasada ama bazen oluyor

• Beğen
Tepkiler: seda ak
@halid acar

olabilir arabaya bişi olur cart olur çurt olur o normal artık

şimdi buraya lügatı boşaltırdım ama... yurtiçi ile bisiklet geldi 100 tl tutmuş 70 tl ödedim zor aldım bisikleti ama boy değişken olabilir...

@necosoft

ölçü farkları olsa bile çok para tutacağını sanmam max 30 tl olur ( bisiklet için )

çok doğru bi konu.kargocular cok uçuyo.15 tlye gönderilebilen bi maşayı 4.5 tl ye ptt ile gönderdim.400 km mesafeye.

Geri