Scudo Sports

PTT Kargo

Arkadaşlar geçtiğimiz 15 gün içerisinde, ptt kargo dan 5 kez kargo aldım! Biri İzmir, ikisi Ankara bi tanesi Kilis ve biri de İst' dan olmak üzere; yalnızca biri hariç hepsi 1 günde elime ulaştı! 2 gün süren de Ankara' dan gelenlerden birisiydi ve o da haftasonuna denk geldiği için öyle oldu! Üstelik ben P.tesi beklerken Pazar günü eve geldi, pazar günü bile dağıtım yapılıyormuş! Yani ben ptt den oldukça memnunum. Bundan sonra da büyük bi aksilik olmadığı sürece diğer kargo firmalarıyla işim olmaz! Belki ben şanslıyım belki de bazı arkadaşların dediği gibi şubeden şubeye değişiyor yaptıkları iş ama Ç.kale Ptt harika çalışıyor ondan eminim! Fiyatları kesinlikle rakipsiz; hacmin önemsiz olması harika bi şey; özellikle bizim gibi bisiklet ve malzemesi gönderip alanların oldukça işine gelen bi uygulama! Düşünsenize ambalajıyla birlikte bi kadro paketleseniz 2 kg falan gelir! Türkiyenin her yerine ödeyeceğiniz ücret ise 4 TL! Bi de başka kargo firmalarıyla vereceğiniz parayı hayal edin ;) , iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: bisikletle
Scudo
Evet,böyle giderse PTT Kargo diğer firmaları süpürecek gibi gözüküyor.

Şunu da belirteyim, bir çok akrgo firması ilçelerin geneline haftada bir uğrarken Ptt kargo her gün ilçelere dağıtıma çıkıyor ;) Hali hazırda Aps'ler olduğu için onun yanında kargolarda günübirlik ilçelere dağıtıma çıkıyor ;)

Bunun yanıdna eğer kargonuzu şube teslim alacaksanız başlangıç fiyatı 3 TL değil 2 TL ;)

kim ne derse desin ben bundan sonra PTT kargoyu kullanırım :) en sevdiğim tarafı boyuta değil sadece ağırlığa bakıyor olmaları. ayrıca dağıtıcılarıda çok iyi. bisikeltim geldiğinde dağıtımda olmasına rağmen 5-10 dk sohbet bile ettiler :) zaten PTTnin geneli öyle. sadece kargo için geçerli değil.

ayrıca özel bir şirketle gelen ne çok büyük boyutu ne de çok fazla ağırlığı olan bir paket için 20 lira ödedim. PTT kargoda ise kendim şahit oldum 2 tane büyük boy çuval için ( yaklaşık boyutu tek kişilik bir koltuk kadar) sadece 10 lira aldılar...

Genellikle anahatlar üzerinde ise kargo 1 günde teslim ediliyor, ptt kargodan çok memnunum,

Linkten teslim sürelerini öğrenebilirsiniz,

(link)
(link)

Arkadaşlar 169u arayın Kargonuzu gelip kapınızdan ÜCRETSİZ alsınlar açıkçası PTT kargo benim işlerimi çok kolaylaştırdı.Hem de çok ucuz. Kesinlikle ve kesinlikle herkese tavsiye ederim. ;)

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
Başka bir kargo firmasının 84 tl istediği bisikleti 10.5 tl ye gönderdim Konyaya 2 günde ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
5 liraya kadro geldi :D

Biraz gecikiyo ama geliyo. Ha bide iyi paketlemek lazım.

Yinede jant maşa vb şeylerde diğer kargoları tercih ederim.

peki arkadaşlar ptt kargo ile mtb yollarken en ergonomik şekildenasıl paketleme yapmalıyım sizce?neyin içine koymalıyım?parçalayıp mı yoksa bütün bir şekilde mi yollamalıyım?önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler.iyi pedallar.

Önce Jantları sökün, sonra gidonu gevşetin ve yan çevirin.
Sonra Jantları iyice sarın, jantları kadroya bitiştirin, gidonu yan çevirmiştiniz. Sonra tüm bisikleti bir kutuya sarın

• Beğen
Tepkiler: bisikletle
Gelip adresten aldılar.Kargo gelince Bende gidip Ptt şubesinden teslim aldım...Benim kargo 12 lira tuttu.

Arkadaşlar PTT Kargo değil de ben şehirler arası yanımda götürmeyi düşünüyorum. Yani otogarda veya garda farketmez indikten sonra binip gitmem lazım. Bisikleti otobüsün bagaja falan atabilir miyiz? Böyle bir imkan var mıdır sizce?

@Faruk ÇUBUKCU

bu durumda en iyi secenek bisiklet cantasi.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Anadolu da bisikletlere karşı daha olumlu yaklaşan firmalardan birisi.Ama yine de ön jantı sökmeniz gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
anadolu turizim zaten kamil koçla ortak çalışan(hatta belki de alt kuurmudr) bi firma..

@Faruk ÇUBUKCU

bisikelt çantası kullanırsanız sorun olmaz. fakat kullanmıyorsanız bazı firmalar pürüz çıkatabilir. fakat kamil koç bu konuda yayınladığı basın bildirsi ile bisikletleri ücretsiz ve sorunsuz bir şekilde taşıyor.

04/05/2009 Tarihinden beri PTT kargodan Bianchi Ultimate kadrom elime ulaşmadı. Telefon açtığımda belki de yanlış bir yere gitti dediler. Bekliyorum, bakalım ne olacak? Kanuni haklarım nelerdir, bilen varmı?

Geri