Scudo Sports

pro yardım lazım buraya

@Murat CER

teşekkürler. ben de aynı şekilde düşündüm.
18.5 gibi bi kadro düşünüyorum

Scudo
ah evet bence deee :) scale 30 .. umarım rüyam gerçekleşir...

Scott Scale serisinde kadro boyutlarını yazmam sanırım sizin açınınzdan faydalı olacaktır.

Scott Scale Alloy and Carbon Mainframe Size :

Extra Small :13.8 inç = 35 cm
Small :15.4 inç = 39 cm
Medium :17.3 inç = 44 cm
Large :18.9 inç = 48 cm
Extra Large :20.9 inç = 53 cm
2Extra Large:22.8 inç =58 cm

şeklindedir.

• Beğen
Tepkiler: ahmetçetinkaya
Yani bu durumda üzülerek belirtmem gerek,
Scott'da sizin istediğiniz (18-18.5inç) kadro boyutu Scale serisi için mevcut değildir.
Bu durumda Scott almaya karar verirseniz benim önerim ;
Medium 17.3inç-44cm lik kadro bedenini size öneririm.
Selamlar

• Beğen
@S.GUCLU

teşekkürler ama boyum 1.84 85 kadar. M benim için küçük olmaz mı ne dersiniz?

@ahmetçetinkaya

Bisikletinizden arazide ve yolda % olarak kaça kaç verim elde etmek istediğinizi belirtir misiniz?
Sanırım bu şekilde size daha fazla yardımcı olabiliriz.
Mesela bisikletinizi daha fazla ne tür yollarda kullanacaksınız?

• Beğen
hmmm azariyi çok seviyorum ve iyi olmak istediğim alan bu ama uzun yol planlarım da var. şuan düşünüyorumda %50 fifty fifty yani...
hem yolda hem arazide ....
yani M size arazi için iyi olaçak gibi dimi? peki yolda bana ne sıkıntı olur?

@ahmetçetinkaya

17.3inç diğer bir deyişle 44cm kadro bedeni zaten yaklaşık olarak
173cm ile 1.82cm arasındaki kullanıcılar için ideal ölçüdür.
Ancak bu ölçü yukarıda yazılı olan boy aralığında olacak kullanıcılar için dahi bazen kol,gövde ve özellikle de bacak uzunluğu göz önünde bulundurulduğunda çok uygun olmayabiliyor.

Ancak sizin boyunuzda bir kullanıcı için yolda ve arazide yarı yarıya performans göz önüne alındığında, sele borusu 40cm olmak şartıyla uygun sele yüksekliği ayarlandığında, hem arazide küçük kadronun çevikliği ve emniyeti ile yüksek performans elde edebilirsiniz hemde sele boyunu düz yol kullanımı için uygun olan biraz daha yüksek bir konuma getirdğinizde oldukça yüksek bir sürüş kalitesi elde edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Aksine 18.9inç-48cm lik bir mtb kadrosu sizin için düz yoldan araziye geçtiğinizde teknik veya zorlayıcı bir inişe geldiğinizde tehlike oluşturabilir.

• Beğen
@S.GUCLU

teşekküre ederim minnettarım çok acıklayıcı ve yardımcı oldunuz...,
peki scott scale 30 un sele borusunun boyunu nasıl öğrenirim

@ahmetçetinkaya

2006-07-08 yıllarına ait Scale'lerde sele borusu uzunluğu 400mm ydi.
Bu yılın Scale modellerinde sele borusunu kısa tutacaklarını da hiç
sanmıyorum açıkçası.

• Beğen
@S.GUCLU

tekrar teşekkür ederim... umarım tam bana uygun bi bisiklet alabilirim..

arkadaşlar bide şunu merak aettim. ben aralıkta filipinlere gideceğim. oradaki bisiklet piyasası hakkında bilgisi olan var mı? veya hong kong ile ilgili bilgide olur. tabi fiyat acısından.
birde alıp ordan getirsem vergi falan vermem gerekirmi gümrükte ve tahminen ne kadar? bisiklet veya sadece kadro için......

arkadaşlar bide şunu merak ettim. ben aralıkta filipinlere gideceğim. oradaki bisiklet piyasası hakkında bilgisi olan var mı? veya hong kong ile ilgili bilgide olur. tabi fiyat acısından.
birde alıp ordan getirsem vergi falan vermem gerekirmi gümrükte ve tahminen ne kadar? bisiklet veya sadece kadro için......

Geri