Scudo Sports

Poponuz ağrıyor mu?

Benİm Popom DeĞİlde Her 15 Km Bİsİklet SÜrÜnce Belİm AĞriyo

Scudo
Bende bi tek benimki ağrıyor zannediyordum :D çok kötü ağrıyor ağaya kalkıyorum bu sefer de yoruluyorum inşallah geçer :)

@özgürakbuz

Aldığınız bisiklet boyunuzun ölçüsüne göre değildir...Sanırım bundan dolayı da belininiz ağrıyabilir veya diz kapaklarınız.

Herkeze iyi pedallar

@Ender Ertürk

Benim de ağrıyor ama sadece uygun parça boyuyla bitmiyor.İlk başlar çok ağrırdı şimdi azaldı iyice.Yokuş çıkarken bel ağrısı daha da belirginleşiyor.Bel kaslarını güçlendirmek lazım.

Bugun yaklaşık 4-5 saat bisiklet sürdüm sonlara doğru acaip ağrıyordu seleden inince bilgisayar koltuğuma geçince ağrıda geçti :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Keskin58
Arkadaşlar yeni konu açmaya gerek duymadım ve her ne kadar konu ''popo'' üzerinden ilerlese de ortak nokta sele olduğu için bu konudan sormayı uygun gördüm. Marka ya da model tavsiyesi olmasa da en azından şekil olarak, bir sele, testis sağlığı açısından ne gibi ölçütlere ve ölçülere sahip olmalıdır, yere göre paralel hayali bir çizgi düşünürsek bununla açısı ne olmalıdır, yüksekliğinin konuyla ilgisi var mıdır? Konuya cevap verecek arkadaşlardan ricam, konuya hakim değiller ise, yazdıklarının sadece kendi tecrübelerinden veya önerilerinden ibaret olduğunu belirtsinler lütfen.

Sele olarak Sportourer Magnetica kullanın. Selenin açısı uygun olsun. Ondan sonra malum bölge ağrısını unutun. Bu sele varken pedli tayt kullanmanıza hiç gerek yok.

selenin uc yani ön kısmı biraz yere baksın yani paralel olmasın uyşmayı önleyecek tir tabi ki uzun 80 km lerden sonra mutlaka bir basınç söz konusu olduğundan ağrı yapacaktır selle italya tavsiya ederim ama çok modelleri var araştırman gerek

@mustafakoray

öyle demeyin bence abi... herkese bir 2. şans vermek gerekir...

@deli kadir
abi sorma! ben o yüzden aldırdım ... mu ama tuvalette çok sorun oluyor :D :D

bende aranıza yeni katıldım...Uzun sürüdir(1 yıldır) bisikleti satıp o işe ara verdim...

yaşım 17...12 yıllık bisiklet deneyimim var...2 bisiklet eskittim...

Bendede olurdu o ağrı..Kışın binmezdim pek..Uzun süre binmeyipte binersen tabi ağrır..

@Fırat Ayanyan gerçekten bu kadar iş yapıyormu tayt.

ya kızmayın ama cidden tayt giymesek olmaz mı ?
yarışmada falan değiliz nasılsa ciddi bir fark yoksa şortu tercih ediyorum
pedli şort bu sorunu çözecekse akşam alıyorum 1 tane çünkü bende yıllar önce hatırlıyorum o agrıyı bir daha istemiyorum

ACIMAYAN POPO YOKTUR, SELEYE OTURDUKÇA NASIRLAŞAN POPO VARDIR...

bu biraz abartı olmadımı x) acıyorsa ayakta sürün

@güven şengönül

evet baya işe yarıyor emin olabilirsiniz pedli şort veya tayt giyin üstüne şort emin olun farkı hissedeceksiniz

• Beğen
Tepkiler: sarikanary
yarın gidip pedli tayt alcam xD uzun aradan sonra 2 günde 7saat bisiklet üstünde kalınca :D oturmak işkence şuan xD

Bende yeni bisiklet aldığımda ağrımıştı (hatta oturamıyordum)ama bir süre sonra
o ağrı geçti

Geri