Scudo Sports

Poponuz ağrıyor mu?

Scudo
Sakın tayt giyipte köylere özellikle Ankara nın köylerine çıkmayın
Ha yaptınız böyle bir hata yabancı numarası yapın yoksa sıkı bir dayak yersiniz haberiniz olsun.:)

@gokhancan

DİKKAT!! BURDAN TÜM TAYT GİYENLERE SESLENİYORUM SÖYLEDİKLERİMDE kÖTÜ bir niyet yok sadece ne var ne yok belli ediyor onu demek istedim ama yanlış anlaşıldı sizlerden SAYGIYLA ÖZÜR DİLİYORUM.Saygılar....:)

Ben de böyle ağrılar çekiyorum.Zaten ng650 nin selesi çok sert ve rahatsız edici.

ya bana 1 kere oldu artık taytlı da binsem taytsız da binsem fark etmio demekki popadan popya fark war :D

• Beğen
Tepkiler: mhmmd123
Ben bu evrenin en başındayım.Ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum.Ne de ihtiyaç giderebiliyorum(büyyük):)

ilk zamanlar ağrır
sonraları ise gunde 3 4 saatten fazla istersen 10 tane pedli tayt fiy yine ağrır
ama ben ayakta kullanıyorum çoğunlukla

bünye alıştı 18 vitese takıp ayakta kullanmak en ideali hiç biyeriniz ağrımaz ama dikkatli olmak lazım

@nuhcan

Konunun özü budur arkadaşlar, NUHCAN arkadaşımı hatırlatması için çok teşekkür ediyorum.

Yani bindikçe ağrılarınız azalır. Başka çaresi yok.

@Murat1978

Bu sele fazla rahat! Ben almam şahsen rahat bana batar !:) :D

En güzeli seleyi sökmek, böylelikle oturacak yeri olmayan popo dolayısıyla ağrıyamaz da :) Ayrıca ayakta kullanma işinde de usta olursunuz :D

Selenin eninin genişliği çok önemli. Erkek vücudu için uygun olan minimum genişlik 14cm civarında. Yani seleye oturduğunuz zaman kalça kemikleri selenin üzerine basacak. Aksi taktirde sele istenmeyen bazı noktalara aşırı basınç uygulayabiliyor, işin ucunda erkeklik var yani :)
Selle Italia SLR kullanıyorum, 13.5cm ve tam sınırdayım. Kendimi genelde geriye atmam gerekiyor biraz. Ama şimdi yeni bir sele alacak olsam hafifliğinden daha çok fiziksel uygunluğuna bakarım.

ağırdı, nasır tuttu, uyuştu..
artık hiçbirşey hissetmiyorum :)

@murty

Ankara - Çanıllıya gittik ama gayet rahattık orda :) fakaat belde merkezinde bi genç bize bira satmayıp tersledi :boese157: ağırlığımı kullanmak zorunda kaldım :)

@Murat1978

Bu kadarına da gerek yok.Rahatlığınıza çok düşkünseniz Sportourer Zoo Gel yeterli bence.Hem ortası delik seleler beklediğiniz kadar iyi değil aslında.Zoo Gel'in arka kısmı 16 cm civarında ve kendimi yokuş aşağı geriye atmam gerektiğinde zorlanıyordum ki bunda düşünemiyorum bile.

Geri