Şuan aldığımız ayaklı pompa da hp-hv modu var. Yani ister yüksek hacim ister yüksek basınç modu. Hp modunda yol bisikletini çok rahat şişiriyor. Alacağınız pompa el pompasıysa ince ve alüminyum olmalı,ayaklı ise bahsettiğim mod olmalı.@Anonim Yani ayaklı büyük pompa küçük pompadan daha mı iyi şişiriyo, max sınıra ulaşılıyo mu büyük pompayla?
Kaç psi? Yol bisikleti lastiğini elinizle şişirdiğinizde 70psi olduğunda da taş gibi oluyor. Ama 90-100psi olması gerekirken düşük psi kullanmış oluyorsunuz.80 liralık btwinn 100 ayaklı pompayı az önce denedim, 700x28 lik lastiği taş gibi yaptı, tavsiye ediyorum
Sizin o lastiğe 100-110 psi basmanız lazım. Üzerinde min ve max değeri yazıyordur. O pompa yanıltabilir, manometre varsa ölçün. Hatta Bi ara olması gereken değeri basın farkı hissedersiniz@Anonim 5bar/72 psi yazıyo pompada, lastik max 120 psi, pompayı basarken psi falan ölçmedim, dış lastiğin içindeyken şişirdim
O pompa sizin için değil MTB lastikleri için. Değiştirebiliyorsanız değiştirin. Şu anda düşük başınçta kullanıyorsunuz.@Anonim 5bar/72 psi yazıyo pompada, lastik max 120 psi, pompayı basarken psi falan ölçmedim, dış lastiğin içindeyken şişirdim
O lastiğin hakkı 100-110psi. Elle kontrol yol bisikletinde yanıltır@portakallimon yani lastik baya sert oldu, lastiğin yanağına baş parmağımla iyice bastırıyorum yanak neredeyse hiç gömülmüyo
@Anonim manometre yok malesef, dış lastiğin üzerinde Max 120 psi yazıyo