Scudo Sports

Pompa tavsiyesi

@_Madmexx _ hangi pompa var ben daha karar veremedim hangisini alayım

Scudo
@Kadıköylü aşağıda linkini veriyorum.
(link)
Bazen günlerce araştırma, en iyisini en ucuza bulma takıntımız yüzünden tam da ihtiyacımız olan ürünü almadan, farklı bir ürün alip, keyifsizce kullanıyoruz. İşte böyle olmaması için, bu sefer düşündüğümden biraz fazla verdim ama bisikletçinin önerisini dinledim. Kendisinin de kullandığını ve çok memnunum oldugunu söyledi. Hv-hp olayı zaten işin fark yaratan kısmıymış, yukarıda birkaç arkadaş daha bahsetmişti.

Bir ara, 1 bisiklet için biraz fazla mı diye düşünsem de (pompa bayağı heybetli bu arada) kendime torpil geçtim bu sefer:). Biraz tecrübe ettikten sonra daha ikna edici olurum, merak etmeyin:harika:.

Dünkü turumda, evden 40km ileride ön tekerim indi. Benzinlik dibimde ama ekipman olmadigi için kalakaldım. Önlem olarak, yedek bir iç lastik, plastik levye, idareten küçük bir pompa ve ince/kalın sibop dönüştürücü taşımayı düşünüyorum yanımda. Sadece dış lastigi janta geçirebilir miyim endişesindeyim hala:D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
165 lira çok gibi geldi ama bilemedim. Bana 80 psi olanı yeterli aslın da.

@Kadıköylü yol bisikletiniz yoksa gerek yok sanki, ama doğru bilgiyi bilen arkadaşlar verecektir.

• Beğen
@_Madmexx _ şehir tur bisikleti yol bisikletine geçmek istiyorum ama yollar çok bozuk hatta şu ankini satıp mtb alasım bile var. Daha düşük bir model bakayım.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Bugun, pompayı denedim arkadaşlar. Sonuç, bu nasıl bir şeymiş dedirten ve sizin pompa diye bildiginiz herşeyi silip, pompa benim, diyen bir aletmiş. Bu alete, pompa deniyormuş:ssrtcbya:. Bisikletçi kullanımla ilgili olarak, hv ile basabildigin kadar basıp, sonrasında hp moduna alıp, devam edersin demişti. Hv, bildiginiz mod, bas bas şiştim modu:koptum:. Hp, uzay yolu atılgan modu, 6 yaşındaki oğlan neredeyse benim yol bisikletine 100 basacak, o kadar uzaylı işi yani. Hemen siz de alin, çevrenizdekilere de aldırın. Olmadı, ortak alın, ama ne yapıp edip, yol bisikletiniz için bu pompayı kullanın. Nokta, bu kadar.

• Beğen
Bütün pompalar boşmuş bugün onu anladım. Mi pompa hava basmanın altın anahtarı. Ucunu bağladım kahvemi içerken 80i 1 dakikada bastı;)

@ÆSir selam. Bu üründen mi bahsediyorsunuz?

(link)

Evet o üründen bahsediyorum öncesinde el ve ayak pompaları ile şekilden şekle girdim çıktım sonuç bu ve büyük başarısı.

@ÆSir gerçekten çok güzel bir ürün bende 250₺ civarında bir rakama almıştım. @_Madmexx _ Ürünü bu satıcıdan alır İseniz yurtdisindan gelmesini beklemeniz gerek kargo ve gümrük ücreti çıkarmı onuda bilmiyorum ben beklemek istemediğim için amazondan almıştım. @ÆSir bu arada bisikletiniz yol bisikletimidir?

@ÆSir gerçekten çok güzel bir ürün bende 250₺ civarında bir rakama almıştım. @_Madmexx _ Ürünü bu satıcıdan alır İseniz yurtdisindan gelmesini beklemeniz gerek kargo ve gümrük ücreti çıkarmı onuda bilmiyorum ben beklemek istemediğim için amazondan almıştım. @ÆSir bu arada bisikletiniz yol bisikletimidir?
Şehir bisikleti Sportive225

@ErzincanLee, selam. Ben, yukarıda bahsettigim hv-hp pompayı aldım ve beni mutlu etti. Bu ürünün, portable olması cazibesi, iyi ürün.

• Beğen
Bütün pompalar boşmuş bugün onu anladım. Mi pompa hava basmanın altın anahtarı. Ucunu bağladım kahvemi içerken 80i 1 dakikada bastı;)

Kesinlikle katılıyorum. Adamlar ne cihaz yapmışlar modunda takıldım lastiği şişirene kadar . :harika::harika:

@_Madmexx _ muhakkak iyidir. Ona lafim yok, ama bütçesi musait olan biri bir ayaklı pompaya 180-200₺ arası parayı gozden cikarabiliyor ise varsin bir 100₺ daha üzerine ekleyip xaomi mijia pompa almasınıda tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Safa Kaplann
@ErzincanLee haklısın da aldık artık, kullanıyoruz. Mekanik candır diyelim artik bu saatten sonra :DElektronik ürünleri de severim aslında. 900gr ile bisiklette taşıyamayacağım için kullanım açısından bir farkı kalmıyor benim için.

Her yanımda pilli cihazlar, birşeylerin şarjını kontrol etmeye bıktım bir yandan da. Bisiklete bile binerken, ön, arka ışık, reflektör, telefon ve kulaklık şarjlarını kontrol ediyorum, bi de bu çıkmasın artık başıma:harika:

Son düzenleme:
Fiyat 210 lira benim de alasım geldi şimdi.

@pace yorumları okudum da çok kullanışlı değilmiş powerbank ile neden sarj olmuyor ilginç

@Kadıköylü powerbank'in akımı yetersiz geliyor olabilir.

Geri