Scudo Sports

Pompa tavsiyesi

(link) bu pompada yazan değerler doğru mu kullanan oldu mu acaba?

Scudo
Evde kullandığım pompa air power marka forum dan dostum Murat Çömez göndermişti sağ olsun şimdi ufak dışar da kullanabileceğim bir pompa lazım acaba XLC PU-M04 marka pompa iş görür mü kullanan arkadaşlar var mı ? Air power resimlerini atayım bundan çok memnunumIMG_3067.JPGIMG_E3066.JPG

Merhaba Ayaklı pompaya iğne uç takılabilir mi acaba? Decathlondan aldığım alttaki ayaklı pompayla çocukların toplarını da şişirmek istiyorum.
(link)

Giyo gp04t ve gp87se arasında kaldım 87 olan daha iyi galiba aralarinda 10tl fark var siz hangisini önerirsiniz? Veya 100tl altı başka tavsiyeniz var mı?

30.ekim Bim kataloğunda bulunan Autoware TB-HT04-12 akülü kompresörü (199tl) bulabilirseniz tavsiye ederim. 700x28 tekere çok rahat 90psi basabildim, maksimum 120psi basabiliyor. Hem araba hem bisiklet için bence gerekli bir alet.

Ek Açıklama 2020-10-31 165831.jpg

Bugüne kadar hep benzincide hava basıyordum ta ki presta uçlu bir bisiklet alana kadar. Adaptör aldım ama yine de benzincide hava basamadım. Giyo'nun, benim lastiğime yetecek kadar hava basan bir pompası var bende ama onunla basmak da zor oluyor. Bu da demek oluyor ki yeni bir ayaklı pompa almam gerekiyor.
Bu pompa 160'a kadar basıyormuş,markası da Zefal. Bu pompayı almayı düşünüyorum. Sorun çıkartmaz herhalde..
(link)

Bugüne kadar hep benzincide hava basıyordum ta ki presta uçlu bir bisiklet alana kadar. Adaptör aldım ama yine de benzincide hava basamadım. Giyo'nun, benim lastiğime yetecek kadar hava basan bir pompası var bende ama onunla basmak da zor oluyor. Bu da demek oluyor ki yeni bir ayaklı pompa almam gerekiyor.
Bu pompa 160'a kadar basıyormuş,markası da Zefal. Bu pompayı almayı düşünüyorum. Sorun çıkartmaz herhalde..
(link)
Sorun çıkarmaz ama topeakin joe blow 75psi basan pompası var. Bisikletsepetinde indirimli, 232 lira olması lazım. Hazne geniş. Tek basışta daha çok hava gönderiyor. 160 psi olan pompa ile 17 basışta şişen lastiği 5 basışta şişirdi.
(link)

@Mehmet Metin Levent Onu gördüm ama 75 PSİ az bir değer,benim MTB'ye yetmez mesela. Almışken biraz fazla basabilen bir şey alayım diyorum. Uzun vadede kullanım için daha mantıklı olur bence.

Screenshot_20201220-004441.png
@Aydın35 Michelin pompa ayaklı çok guzel
@Aydın35 120 psi basabilirsiniz yol MTB hepsine uygun

Ben de Topeak Joeblow Race kullanıyorum, çok memnunum.

Ayaklı pompa düşünüyorsanız uygun fiyatli alternatif olarak Giyo Gf-43 önerebilirim yarış bisikletimde 110 basıyorum ve zorlanmiyorum daha bi sknti olmadı 1 sene olacak nerdeyse

• Beğen
Tepkiler: kallone
Linkteki pompayı satın aldım. Diğer mağazalara göre fiyatı daha uygun. Kalitesi de gayet tatmin edici.
(link)

"Burak altaç". sana lazim olan pompa xioami mijia air pump. Bak bu pompanin en önemli ozelligi cok islevsel olmasi. 150 psi kadar hava basabiliyor. Schrader ve presta uyumlu, şarjli yorulmadan sisirebiliyorsun,380 gram civari agirligi, ayakli pompaya göre cok kucuk boyutu ile her yere sığar (çanta, çekmece vss), en guzel ozelliklerinden birisi de valfe bagladiginda lastik icinde kac psi veya bar oldugunu gösteriyor yani arada bakip lastigin hava ne kadar azalmis dijital ekrandan görüyorsun ve lastiğe hava bastiginda istedigin basıncı t
dogru ölçüm ile istedigin psı basabiliyorsun, bu alet ile araba lastigi. motosiklet lastiği. basketbol futbol vss. Toplari sisirebiliyorsun. Bak bende kullaniyorum senin gibi muallakta iken bunu gördüm ve cok mutluyum.

Geri