semihcelik
Üye
- Tepki
- 18
- İsim
- semih
- Bisiklet
- Giant
öncelikle merhaba arkadaşlar. kendi evimin hemen aşağı caddesine çıkarken sokaktan çıkan üstelik dur tabelalı sokaktan çıkan benim geldiğim yönde de yol ver levhası var. tamamen kusurlu bulundum. adam geldi caddenin ortasına laak diye atladı sağa dönene yol ver kuralından o kadar tutanak tutturacam diye uğraştığım kazadan kusurlu ayrıldım. adamında aynasını kırdım cam köşe direğini ezdim. şimdi adam yarın öteki gün tutanağı alınca paramı öde diyecek mecbur ödeyecez. yani yarı yarıya bile çıkmamış. bana yol ver diyor ise tabela adamada dur diyor. işte bisikletli sokakta ne işi var deyip yaz gitsin demiş. üstüm başım yırtıldı bisikleti harika şekilde koruyup yan kısmım ile kolun bacağımla araca ben vurdum karbon bisikletime hiç bir şey olmadı çok şükür bisikletin cadde de yol ayrımlarında da bütün üstünlük hakları göz önünde bulunmuyor demek yapacak bir şey yok. sigortasız kişiden zararını almak için mahkemeye başvurması gerekiyor. ama sanırım ödemiyorum ne istersen yap demem adama heralde. buda böyle bir tecrübe ve bilgi. bisikletim sağlam çok şükür gerisi önemli değil.