@brdtlYaklasik 3 yil once arkadasimin araciyla kaza yaptim hocam ,ben sol seritte tahmini 40 ile giderken orta seritteki arac sinyal vermeden onume cikti ve ben o araca sol arka caprazindan carptim. Hizlar yuksek olmadigi icin sadece maddi hasar meydana gelmisti. Tutanaklar tutuldu ve %100 hakli bulundum,cunku hizim uygundu ve o arac sinyal vermeden yol dolu oldugu halde onume cikmisti ve durma sansim yoktu. Arkadan carpan her zaman haksizdir diye bir sart yok hocam o sadece arka arkaya trafikte seyir halinde giderken bizim milletimizin takip mesafesi birakmamasindan dolayi olusmus bi genel algi.
Arkadasin kazasinda ise herhangi bir yol onceligini tartismaya gerek olmadigini dusunuyorum cunku yol zaten tasarlanirken aracin ciktigi yola oncelik hakki olmadigi soylenmis ve dur tabelasi koyulmus tabela olmasaydi tartisabilirdik ama zaten oncelik hakki olmadigi tabelalarla belirtilmis bir arac kazaya karisan. Bence polis memurlari da halkin cogu gibi bisikleti aractan saymayan kafadalar ve suc olarakta sacma sapan alakasiz bir maddeyi ekleyerek olayi kapatmaya calismislar