Scudo Sports

Pinarello ailesi ile fotoğraflar ve orjinal 2014 Pinarello Dogma 65.1

ağzımın suları aktı resmen :D söylenecek fazla söz yok :) hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.

Scudo
@MehmetAli07

Merhaba Mehmet Bey,

Fiyatlandırma sitelerde görünen fiyatlar üzerinden. Fakat eğer kendiniz gidip alırsanız, benim gittiğim satış noktasında vergi iadesi yapıyorlar.

Üst modeller ve yaygın olan kadro boyları dışındaki modellerde ciddi indirimler gördüm ben.

Fabrikanın kendi mağazasından almama rağmen üst modellerden çok sayıda bulunmuyor. Sipariş usulü çalışıyorlar.

Bisikletler harika süper ancak mağazının girişi ne öyle ya kartondan yazılar var o dikkati mi çekti :) Tabi bisiklete söylenecek söz yok.

Hayırlı olsun çok iyi ve klas bir bisiklet resimlerden çıkarmaya çalıştım ancak çıkaramadım şu 1200 € etiketli mavi Pinarello'nun donanımı neydi acaba hatırlıyor musunuz?

@Berke Kazankaya

Teşekkürler kardeşim.

Gerçekten hatırlayamıyorum. Fakat, Shimano 105 ve Campagnolo Veloce altı hiç görmedim gibi hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Hayırlı olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi çok çok güzel.
Güle güle kullan.
Müsait bir zamanda yakından görmek isterim :D

@Gökhan Toros

Sağol Gökhan. Hafta sonu sürelim sen de müsaitsen.

Hayırlı olsun Mustafa..Harika görünüyor ama yakından detaylı fotolarını isteriz.. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.. :)

Çok beğendiğim bir Pinarello videosu

(link)

@Barış Güney

Sağol Barış abi. Çok teşekkürler. Detaylı fotoları da koyacağım bir ara.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Bugün caddebostan sahilde gördüğüm sizdiniz sanırım, pinarello ben buradayım diye bağırıyordu :)
İyi günlerde kullanmanızı dileğiyle.. :)

Bisikletiniz kaç kg acaba ?

Bu arkadaşı şikayet edelim,forumdan attıralım :) Suçu da aşırı kıskandırmak olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
4. sayfadaki fotograflara bakarken inşallah bu son fotograf değildir diyerek baktım allah kazasız belasız binmek nasip etsin hayırlı olsun...

@Ali Ceylan

Suluklar dahil 7.18.

@Cihan Şar

Evet bugün biraz sürdüm orada kardeşim.

Geri