Scudo Sports

Pinarello ailesi ile fotoğraflar ve orjinal 2014 Pinarello Dogma 65.1

Scudo
@Mustafa Y.

Iki tanesi bir city sport 40 ediyor yani:D Akıllara zarar valla.

@yucel gulesenoglu

Merhaba Yücel Bey,

Birincisi, biraz daha hissetmek istedim. O olması gerekenden de rahat.

İkincisi, aşırı pahalı. O kadar fiyat fark etmemesi lazım diye düşünüyorum.

Üçüncüsü sorun çıkarma ihtimali çok daha fazla.

Mustafa kardeşim.. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.. inan çok sevindim ;) güle güle ve kazasız belasız kullanırsın inşallah ;)
İlk İstanbul işlerimde sana mutlaka uğrayacağım.. söyle yakından buram buram kalite görelim :)

@Hüseyin ŞAHİN

Sağolasın abi. Çok teşekkürler.

@Mustafa Y.

Harika gerçekten Mustafa..Resimler için ayrıca teşekkürler..Yakından görmek kaldı bir tek,onu da hallettikmi tamamdır.. :)

Bunlarda ayakkabılar.

Ayrıca kask bulmam lazım bir şekilde L / XL arası bir şey. L kask bile olmaz mı insanın kafasına ya :(

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin ŞAHİN
Bu bisiklete renk olarak uyabilecek kask önerisi olan var mı ?

Ben Giro Aeon ve Bontrager Oracle düşünüyorum fakat bir türlü bulamadım istediğim size ve renk.

Önerilere açığım gerçekten. Teşekkürler.

Giro Savant tavsiye edebilirim. Uzun süredir kullanıyorum.
http://cdn.mos.bikeradar.com/images/news/2012/05/02/1335972854799-oqk2w56yz35w-670-75.jpg

(link)

Bu arka jant telleri ile önler farklı. Ayrıca arkadaki 3 lü grupta 2 si ayrı 1i yine farklı gidiyor gibi. İlginç. Güzel bisiklet. Güle güle kullanın.

iyi pedallamalar

@hsnsylk

Bisiklete kasko yapıyorlar mı ?

@Erdal YILMAZ

Stok ta görünmüyor gibi kardeşim.

(link)

belki ilginizi çeker giro aeon

@tunç tuncay

Teşekkürler Tunç Bey,

Zaten asıl istediğim model o, ebay den alışveriş yapmayı pek sevmiyorum.

ben fikir versin diye belirmtiştim model farklı yerlerden de bulunabilir diye düşünüyorum.

@Mustafa Y.

Denemeden almayı göze alıyorsanız, Giro kasklar chainreactioncycles, evans gibi İngiliz sitelerinde satılıyor. Uymazsa iade edebilirsiniz ama nakliye ücretini ve gümrük vergisini geri alamazsınız.

Caddebostan'daki Aktifpedal mağazasıda Specialized'ın Large beden kaskları bulunuyor, orayı da deneyebilirsiniz. Specialized kırmızı ve siyahı çok kullanan bir marka olduğu için renk sorunu yaşamazsınız gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: kerem oktar
@Murat B.

Saolasın Murat Bey,

Sanırım dediğiniz gibi yabancı siteler üzerinden Giro kask alacağım.

Specialized kaskların arka kısmını bir sevemedim bilemiyorum.

Giro modelleri (link) da var. Ben de oradan almistim.

@Can Teker

Sağolasın Can Bey,

Bende baktım oraya fakat, üst modeller yok. Bi Lance Armstrong modeli var, onuda ben almam.

Geri