Scudo Sports

Pinarello ailesi ile fotoğraflar ve orjinal 2014 Pinarello Dogma 65.1

Kendi kullandigim Savant modelini tavsiye ederim. Oldukca hafif ve rahat bir kask. Kafanizda oldugunu bile unutuyorsunuz.

Scudo
Muhteşem... İyi günlerde kullanın... :)

arkadaşlar önceki hafta erdoğanlardan giro savant kask aldım. Fiyatı yurt dışı sitelere göre daha uygundu bilginiz olsun! Ancak kafama uymadığı için geri iade etmek zorunda kaldım. Kask işinde muhakkak deneyip almanızı tavsiye ederim internet üzerinden alınan kasklarda kafa yapınızla kask uyumlu olmayınca gereksiz yere kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorsunuz. Savant kask için, evet çok güzel bir kask özellikle ben fosfor yeşil kaskı sadece giro savant ta buldum. Keza giro kaskların hepsi öylemidir bilemiyorum ama alın kısmı köşelerden daralarak geliyor bu yüzden benim beden ölçüleri tam uysada alnımdan yukarı elim girecek kadar boşluk oluştu ve yanlardan rahatsız etti!! Şunu da belirteyim kaskın ölçüleri kafa ölçüme uygun olan bedendi.

@kerem oktar

Sağolun Kerem Bey,

Sanırım Bontrager Oracle kask alacağım. Giro'nun üst modellerini bulamıyorum.

Bontrager Velocis diye bir helmet daha çıkarmış fakat onu da Trek Türkiye'ye sordum, haberimiz bile yok dediler.

Anlayamıyorum kendi distribütörü oldukları markanın ürünlerini bile takip etmiyorlar sanırım.

Neyse sizi de uğraştırdım. Çok teşekkürler tavsiyeniz için.

Bende catlike aldım whysper modelini kafa yapıma çok iyi uydu ve çok rahat geldi sırf ist a kask için gitmeme değdi fiyatıda afaki bir rakam değil

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Giro aeon kirmizi beyaz siyah kullaniyorum, istanbuldayim, M beden
Denemek isterseniz yardimci olurum, Tr de satilmiyor diye biliyorum..

@Baki KAYAN

Çok teşekkürler Baki Bey, ben de kullandığınız kaskın L boyunu arıyorum fakat yok hiç bir yerde.

L olsa idi denemek isterdim. Teşekkürler genede.

Merhaba, kaskı da alabildim sonunda. Allah kaza yaptırmasın ama önlemimizi alalım elimizden geldiğince biz gene.

Kask Bontrager Oracle:

Merhabalar,

Sonunda şortum da geldi Almanya'dan. Şort Assos marka. (link)

Türkiye'de pek kullanan yok sanırım. Baya araştırdım. Kullanan herkes iyi demiş. İnşallah memnun kalırım. Memnun kalırsam 1 adet daha alacağım.

Aynı marka şort almak isteyen olursa güzel bir yer buldum. Kargo ücreti istemiyorlar. Yardımcı olmaya çalışırım. Pek ucuz değil fakat ürünleri, bilginiz olsun.

Geriye kask ve gözlük kaldı. Onlarda 1-2 haftaya gelecek umarım. (Kaskı almıştım fakat rengini beğenemedim. Değiştiriyorum.)

Umarım biraz da kondisyon yapabilirim zamanla. Tek başına sürmek hiç sarmıyor.

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yakup ADIGÜZEL
Merhaba tayt kullanım olarak kaç saatlik cinsten. Ben 3 saat ve üzeri bir malzeme aramıyorum.

@kucukozet

Merhaba, ben kalın pad li olanını seçtim. 4 kategoriye ayırmışlar. En üst model çok pahalı gerek yok.

Benim seçtiğim ise uzun mesafe için uygun daha çok. Ayrıca çok rahat olduğunu eklemeliyim.

Sizin istediğinize göre bu model daha uygun sanırım. (link)

Teşekkür ederim. Alışverişi linki attığın siteden mı yaptınız.

bisikleti italya dan almışken northwave,giordana,castelli marka tayt,forma vb alsaydınız fena olmazdı aslında

@kucukozet

Merhaba, alışverişi şu siteden yaptım. (link)

Kargoyu DHL ile yapıyorlar. Paketlemeleri güzel idi. Gönderim için de kargo ücreti almıyorlar.

Bana 7 günde ulaştı paket.

Selam, eksikleri yavaş yavaş gidermeye başladım. Pompa, kask, ve gözlükte tamamlandı.

Bir ucundan girdin mi yaka kurtarılamıyor arkadaş. :) Neymiş bu bisiklet ya, bisikletten çok aksesuarları tutuyor.

Pompa 220 psi basabilir görünüyor ama nerede denenir bilemedim. Denemek istiyorum yazdıkları gibi mi aslında.

Kaskı kırmızı renk ile iyi ki değiştirmişim. Siyah olan içime bir türlü sinmemişti. Bu renk çok daha güzel duruyor kırmızı pisiklet ile.

Gözlüğünde bir camı çatlak çıktı şansımıza, bakalım bekliyoruz 2 aydır getiremediler bir camı.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Öncelikle güle güle kullanmanız dileğiyle,bir sorum olacak kırmızı kaskı yurt içinden bulabilme imkanım var mı varsa nereden temin edebilirim acaba?

Geri