Scudo Sports

Pinarello ailesi ile fotoğraflar ve orjinal 2014 Pinarello Dogma 65.1

Mustafa Y.

Aktif Üye
Tepki
292
Merhabalar,

İtalya tatilimden döndüm, sonunda bisikletime kavuştum. Tatil esnasında aldığım bisikletin fotoğraflarını ekliyorum.
Ayrıca Pinarello ailesi ile tanışmam sonrasında çektiğim bazı fotoğrafları da ekledim.
Çok sıcak insanlar olduğunu söylemeliyim. Umarım beğenirsiniz.
Aile ile tanıştığım için çok mutluyum.

Atatürk Havaalanı dönüş.

Fabio, arkadaşım, Gloria, ve ben.

Carla Pinarello ile beraber.

Giovanni Pinarello'nun forması.

Miguel Indurain'in bisikleti.

Nani ile beraber.

Scudo
Herkesin sahip olmak istediği bisiklete kavuşmuşsunuz, tebrik ederim. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. inşallah darısı bizlere.

hayırlı olsun. bisikletlerin kralını almışınız, kaça aldınız?

Hayırlı uğurlu olsun Mustafa Bey. Söylenecek pek bir şey yok zaten :) Kazasız belasız bol pedallı günler.

güle güle kullanın :D
bisikleti sattıktan sonra bike fit mi yapmışlar bana mı öyle geldi? yada siz mi talep ettiniz

güle güle kullanın.
bunun şu an olmayan sarı bir rengi var. bayılıyorum
vitrinde 1200 Euro Pinarello görünüyor. fiyatlandırmalar nasıl, detaylar hakkında bilgi verir misiniz?

Hayırlı olsun. Fotoğraflar harika. Kazasız belasız pedallamanız dileğiyle. Gerçekten satışta bisikleti size göre kurup trainer ile denetmişler gibi.

Maşallah çok güzel gerçekten ve bir bisikleti italyaya kadar gidip mağazasından almak ayrı bir mutluluk olsa gerek eve gelip bisikletine binmek için insan çatlar heralde :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sanki bir müze geziyormuş hissine kapıldım. :)
Kazasız ve keyifle kullanırsınız inşallah bisikletinizi ;)

Hayırlı olsun herkesin hayellerini süsledigi bi bisiklete sahipsiniz :) iyi günlerde kullanın

Fotoğraflara bakınca "önce bir kaç damla yaaaşşş gözlerrimden süzüldüüüü" diye fon çalmaya başladı kulaklarımda.
Kısmetse ölmeden önce almak istediğim bisiklet bu benim.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

@oğuz çetinkaya

Evet Oğuz Bey,

İtalya'ya gitmeden birleştirmişler zaten bütün parçaları. Gittiğimde değiştirmek istediğim şeyleri söyledim.

En son tekrar kurduklarında trainer üstüne bindirip her şey ok mi diye bir kontrol ettiler. Ne seviyede oturmam gerektiğini falan söylediler.

Hayırlı olsun!

Maşallah :), Kazasız, belasız binmeniz dileği ile :)

Öncelikle bisikletinizi güle güle kullanın! VisaCard reklamı gibi olacak ama Pinarello ailesiyle tanışmak paha biçilemez :) olmalı. Froome ya da Wiggins bile sizi kıskanıyor olabilirler :)

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Sayenizde almış kullanmış kadar olamasak da, gitmiş görmüş kadar olduk :) Fotoğraflardan da arkadaşların ne kadar sıcak olduğu görülüyor. Tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Abi çok iyi yaaa :) hayırlı olsun 700 euroya pinarellomu gördüm? doğrumuydu O_O tatilde italyaya gidiyoruz harçlıkları biriktirin gençler :D :D kıskandık abi :)

Saolasın kardeşim. Baya güzel indirimler vardı oradaki bazı bisikletlerde.

Hele bir 4500 euro luk Pinarello Paris vardıki 1800 euro ya düşmüştü fiyatı. Sanırım geçen senenin modeli fakat çok güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Gökhan Taflan

Çok saolasın kardeşim. Hepimize nasip olur inş.

Geri