Scudo Sports

Peugeot T11 Kullanıcı Kulübü

@Mustaac

Ben de Ön tekeri çıkarıp taktığımdan beri ne yaparsam yapayım hidrolik ayarını bir türlü tutturamadım 2 gündür uğraşıyorum yine de sürtme yapıyor, ne yapmam lazım siz nasıl çözdünüz durumu tam olarak ?
Bir de yine ön freni sıktığımda tık diye bir ses geliyor, kademeli sıkık tuttuğumda bu tık sesinin teker döndükçe tekrarladığını duyuyorum. Daha önce bu sorunlar ile karşılaşıp çözebilen var mı? Bisikletçiye götüreceğim ama çok uzakta.

Scudo
@Kapitandalavere
Hocam ben ilk aldığımda ilk hafta tık tık her turda, çok hafif sürtüyordu disk. Birkaç tura daha çıktım disk artık oturunca kullanımla beraber sesi kesildi. Yeniyse belki kullanımla olur sizinkisi de. Emin değilim ama bundan başka şeyden dolayı da düzelmiş olabilir

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Kapitandalavere
Jant mandalında bulunan yayın doğru tarafta olduğundan emin olunuz. Bu yayın maşa tarafında olması gerekiyor. Bazen ters tarafta olduğu için de sürt me yapıyor. Tecrübeyle sabittir.Kesin sorun bu mudur bilemiyorum tabi.

Merhaba. İzmir'de 53 kadro siyahını bulabileceğim bir yer önerebilir misiniz? Baktığım hiçbir yerde bulamadım. İzmir dışından önerilere de açığım, kargoyla alabilirim.

204148
204150
Tam anlamadım ama sanırım bu yaylardan bahsediyorsunuz, bu haldeyken sıkıyorum ben, doğru mu?
@yavuz ergat

@Mustaac

Hocam selamlar.Elcik olarak ne aldınız ve memnun musunuz ? Bende elcikleri değiştirmeyi düşünüyorum.Kullandığınız elcikleri tavsiye eder misiniz ?

@seyyah666 tur çantası sem çanta
Bagaj zozo ikiside kaliteli

@halil035 İzmir Bayraklı'da Martı bisiklette var 53 kadrosu.

@Aydinhasan telefonla sormuştum yok demişlerdi. Uğrayıp bakayım. Teşekkürler.

Merhaba , T 11 almak üzereyim kronik bir sorunu veya kullanıcıyı memnun etmeyecek bir sıkıntısı var mı ? Teşekkürler..

@ataykaan 1 aydır kullanıyorum rahatsız eden tek şey yan ayaklığın en ufak bir çukurda dızzt diyer ses yapması onun dışında harika bir bisiklet

• Beğen
Tepkiler: ataykaan
@ataykaan
Ön kablolar ufak cukurlarda ya da kilit tasli yollarda falan giderken surekli kadroya çarpıyor ve ses çıkarıyor. Buraya yazdığımda ses olmadığını soylediler sadece bende kablolaein yanlis baglanmasindan kaynaklı olabilir belki.

• Beğen
Tepkiler: ataykaan
Bende almayı düşünüyorum engin tecrübelerinize ihtiyacım var. Daha çok şehir içinde kullanacağım ya da şehir iç turlar yapacağım. Sabit maşanın titreşimden dolayı beni yormasından ve kaldırıma falan çıkarsam jant ayarı bozmasından korkuyorum. Yanlış mi düşünüyorum acaba ?

Ben de bir arkadaşımın peugeot t12bisikletini kullanmıştım.Gerçekten hoşuma gitti.Bisikletin akıcılığı olsun hızlanması olsun gayet başarılı ve gerçekten yormuyor da

Yanılmıyorsam T12 de amortisör var benim endişe ettiğim nokta da o kısım. Şehir içinde sabit maşa nasıl olur kestiremiyorum veya soğuk asfalt bir yolda. Malum her yer kaymak asfalt değil

Bence o kadar sıkıntı olmaz mesela yol bisikletiyle bile arnavut kaldırımlarından gidiliyor.
Forumda böyle bir yazı görmüştüm.Biraz süt içmek için inek alınmaz yazmışlardı.Yani şimdi sen bozuk olan yollardan dolayı bu bisikleti almamazlık etme bence sonuçta her yer bozuk değil.

@tony0694
Soğuk asfaltta kol bilek kalmadi;artik gidonu birakmak zorunda kalmıştım. (Not:50km'den sonra)

@ginflon Endişelerimde çok haksız değilim sanırım teşekkür ederim fikriniz için

Herkese merhaba! Bu bisikletin şehir içi ve turlarda kullanımı nasıl biraz anlatır mısınız? Mesela şehir içinde hızlanması nasıl? Bisiklet akıcı mı? Düz maşa olması yoruyor mu? Deneyimlerinizden bahseder misiniz? Bende btwin rock rider 540 var. Şehir lastiği takmama rağmen akıcılık konusunda pek bir mesafe kat edemedim ve şehir içinde biraz yorucu oluyor ama onun haricinde memnunum. Bu bisikleti alırsam daha fazla km yapabilir miyim ve de daha hızlı gidebilir miyim? Herkese iyi forumlar.

Merhabalar, deneyimlerinden bahsedeyim:

Bisiklet gayet akıcı ve rahat bir kadro tasarımına sahip. Yol bisikletimde yaptığım hızlara nerdeyse ulaşabiliyorum inislerde. Amortisör olmaması bence avantaj, hem gereksiz ağırlıktan tasarruf, hemde zaten lastikler yeterince geniş olduğu için yolu hissettirmiyor. Elcikleri degistirmediyseniz ağrı yapması muhtemel ve normal. Üzerindeki elcikler tek kelimeyle berbat.
Yol bisikleti ile 26-27 km ortalama hızlarda kasmadan gezinebilirken bu bisikletle 22-23 km hızlarda gezinebiliyorum. Bunda 7-8 kilo almamın etkisi olduğu da muhakkak.
Görünüm ve kullanım olarak bisikletimden gayet memnunum. Düşünenlere tavsiye ederim.

Geri