Scudo Sports

Peugeot T11 Kullanıcı Kulübü

Aynen öyle ben her gün aktif kullanıyorum, bende çok memnunum. Çift aynakol olduğu için bana vites yetmiyor onun dışında bir problemi sıkıntısı yok. Dediğiniz gibi kadro açıları ve geometrisi çok iyi. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, iyi sürüşler...
Çift aynakolda vites yetmiyor derken rampalarda mı zorlanıyorsunuz?

Scudo
İyi günler herkese, geçenlerde çukura girdiğim için arka jant eğrilmiş. Bisikletçiye gittiğimde 4k fiyat verdi çift jant için şuan karşılayamam dediğimde ise akor yaparım ama iş görür mü bilemem diyip başından savdı. Ne yapabilirim önerileriniz nelerdir? Öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı maalesef..

İyi günler herkese, geçenlerde çukura girdiğim için arka jant eğrilmiş. Bisikletçiye gittiğimde 4k fiyat verdi çift jant için şuan karşılayamam dediğimde ise akor yaparım ama iş görür mü bilemem diyip başından savdı. Ne yapabilirim önerileriniz nelerdir? Öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı maalesef..
Akort yaptır ama işi bilen birine yaptır. Ne kadar bi yalpalama var onu görmem için video atarsan iyi olur. Anormal bir yalpa varsa, jantı dağıtıp (yani tellerin hepsini çıkartıp), çemberi düzeltip sonra tekrar jantı toplamak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Geri