Scudo Sports

Peugeot Mosaique 1998 restorasyon

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Scudo
@mariokaldato Abi güzel yardımcı düşüncen için çoook teşekkür ederim, abi selelerin malasef benim sele borumla uyumlu değil :/CCB8B8D3-BAC8-4388-B789-3DA425849393.png

Abi zaten senden boğazla adaptörü alsamda,
gidonu almam lazım, güzel gidonlarda 60 liradan başlıyor,

O yüzden adamlar direk indirimli
Uyumlu set yapmışlar. Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim tekrardan abi

Abi şimdi ben bu adaptörü şu boşluğa sokup üstten alyanla sıksam sonrada boğazı takıp gidonu takıp halladebilirmiyim
0A699D50-16FB-4399-8C79-9C41BAC7F314.jpeg

@Alidemir56 aynen halledebilirsin.bende o sele borusuna.uyacak uyumlu sele borusu da var.istrlersen

Valla abi boştaysa ve benim bislete uyumluysa borusu alabilirim

Okey musait anda bakayım depodaydi.
Sen ona başka sele borusu bak bence,capını olctur kumpasla

Tamamdır abi bu eskisini çıkarmak için sele borusunu mengeye sıkıştırıp kadroyu çeviriyoz demi taktik bu

@Alidemir56
Kurbağacikla sıkıca kavra, sele borusunun girdiği yere yağ damlat,biraz bekleyip çevirerek cikart

yakma yöntemi bana da ilginç geldi ama bence çeliğe zarar verebilmesi için cidden yüksek sıcaklıklar olması gerekir. yani yerde yanan ateşin üzerine çelik koymakla pek zarar verilebileceğini düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@mariokaldato abi ben de araya kaynayıp bir şey sorayım. Şimdi o adaptörü kullanarak yeni tip gidon boğazına uyumlu hale getirdik ya hani eğer gidon boğazıni yükseltip daha dik bir oturma pozisyonu elde etmek istersek bu yükseltmeyi nasıl yapacağız ? Halkalar falan var internette bu halkayı takacak yer kalmıyor elimizde sanırsam ?

@Ozicu
Onun.için en mantıklı Yol ayarlı gidon boğazı takmaktir

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@mariokaldato tamamdır abi

@efeozata valla ben pişman oldum birdaha böyle birşeye girişmem ver 20₺ Sökücüye tertemiz yapıyo bisikleti yakmak çok uğraştırıcı bazı yerleri yanmıyor boya sökülmüyor kir yapıyor falan uğraştırıcı iş

@mariokaldato abi zorbela maymuncuk ve vd40 la açabildim boruyu yani şuan maymuncukla çevirebiliyorum boruyu ama çıkartamıyorum çıkartmak için yukarımı çekecez veya döndürerekmi çıkartıcaz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Alidemir56
Dondurerek yukarı cekistir

Abi bu böyle maymuncukla olmuyor ben bunu sanayiye götürüp mengeye koydurtçam fena pas olmuş çıkmıyor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yağ dökecek sin dibine

@Alidemir56
Helal sana yienim. :) yağlayacaktin en baştan

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Geri