aytek kadir dostum,,,
içini dökmüşsün, ben bunca turları niye düzenledim 2009 dan beri bisiklet forumda biliyorsun sayısız turlara imza attık ve akabinde çok adam ile beraber olduk ama sonra zaman içersinde kayboldular ve biz kaldık ,,,burda bi zamanlar var olan ki isim vermek istemiyorum ama vereyim özgür nevres gibi bi insanın makalelerini bence herkez okumalı özgür arkadaş son derece işin tabiatına vakıf olmuş bi arkadaş ama ne yazık ki yalnış ülkede yaşıyor onun yeri fransa italya ispanya,,,biz yaşamımızdaki boşluğu doldurmak için mi bindik kendi namıma ben öyle değilim ,,evet ben süratli bisiklet kullanmayı seviyorum 76 da da böyle idi,,,bazı emekli olmuş adamların kafayı bisiklet ile yemelerine karşı diyeceğim tek şey şu olabilir asla bi şeyde kendinizi aramayın bu bisiklet bile olsa, evet yeri geldiğinde ne dedim bisiklet her şeyin üstü dedim ,,ama bisikleti bi kültür olarak görmedim bisiklet benim için bi spor aracı idi spor ise ciddi bi iştir ve sonuçta bisiklet ciddi bi olaydır,,,
tur düzenlemek demek işkembemizi doldurmak demek değildir biliyorsun buna karşı oldum ,,,sele üstünde kendimizi aldatmayalım ,,spor yapmak başka bi şey işkembeli tur düzenlemek başka bişey,,,işin zorunu ben dabıl tavşanlıda görünce asla geri çekilmedim ve hatta eve geldiğimde o dabıl tavşanlıda yaşadığım anları yeniden istedim herkez benim gibi düşünemez biz millet olarak kaçarız hemen oracıkta bırakırız,bi zoru yaşarız tükeniriz ama bi daha asla denemeye kalkmayız hatırlıyorsan genç arkadaş 270 km de dağılmıştı su borusunun üstünden geçince bi dahada gözükmedi o arkadaş belkide bisikleti bıraktı halbuki ben o arkadaşın yerinde olsam hırs yapardım zor olanı, gençliğin en eksik yönü asla zor olanı başarmak için hırs yapmıyorlar ve bu tip işleri angarya görüyorlar hatırlıyormusun çakırlıda genç ne dedi bize siz kafayımı yediniz diye ,ben ne dedim akıl satma dedim ,,evet birbirimize yapıcı eleştiriler yaptık aytek ,,elektrikler aynı senle,,,,başka insanların bana ondan bahsetme dedikleri zaman sadece güldüm çünki kedi uzanamadığı çiğere mundar dermiş neyi sevdim şunu bunca yıl insan portrelerinde çevrede sağlam bisiklete binenler gerçektende biniyorlardı ama bi 270 de biz yarışmı yapıyoruz demeye getirdiler ,,,,ama sizi geçen adama saygı duyacaktınız bu böyledir kendini iddalı gören bi başkası tarafından alt edilirse onu hazmetmesi güçtür,,,antreman antreman dedim hizmet etmek için kimlere gençlere ,,,,evet dahada devam edeceğiz ama face de,,,,sevmediğim yere muhtaç olmak beni sıkıyor ama ne yapalım,,,
evet blog meselesine gelince benimde yok bizim blog sahanın ta kendisi sokaklar caddeler uzun km ler rampalar oralarda yazar bizim bloglar,,,,,face de egosunu tatmin ediyorlar diye bi hanım yazmış bana,ne diyeceksin şimdi bu bayana sanal ortamda insanlar anlaşılmaz ,,, malum şu meşhur adam bana meydan okuyan envere mesaj atmış kartepe otele, işim olmaz ise gelirim demiş,,,,kendisine ben meydan okumadım ama anladığım kadarıyle pek sürat delisi değil bizim gibi,,,kartepe turlar gerek senin gerekse benim evet bence tarihe geçti bilen bilecek aytek kimse düşünemedi bu 15 milyonluk mega köyde birlikte yapılan kartepe turlarımız daha en son geçen yaz yapılan 10 .tur,,,
ve yapılacak olan 20 mayıs 2012 olayı,,evet iznik ,,,tavşanlı özellikle ,,,uludağ senin eserin daha kısmet olmadı,,,
erciyeste senin olayın daha giden olmadı senin rakıma ulaşan yok ,,,,,
evet kişi isteyecek istek yoksa zati yoktur bahaneler ise kız arkadaş okuldur, iştir ,halbuki elalemin adamları ne biçim vakit ayırıp neleri göğüslüyorlar,,ufku dar bi milletin çocuklarından ben artık pek bi şey beklemiyorum benim adamlarım azdır ve 70 milyona bedeldir,,,
bir şeyi istemek ve karşılığını vermek gerekirse en zorunu başarmak, derdim bu benim,,yaşıtlarımın yapamadığını dabıl tavşanlıda yaptım öyle kaç baba yiğit var bakalım tersten alacak hemide ben yaşta 54 lük zor dostum zor istanbulda anadolu yakada kendimi artık tek görüyorum belki vardır ama bi kaç kişidir onların arasında oldum ya yeter bana,,
evet performans topiğine gelip kapını çalacam ,,,zati aklı başında tek yer bura kaldı ben artık topik açmayacağım burda ,,face de antremanlar gırla devam edecek şimdi sıra orayı sallamakta,,,,,