Çavuş bugün Onur beni uyardı çok rüzgar var dedi Karaburun etabında uçarsın dedi ozaman sahilde dolanayım dedim ama Karaburun beni bende onu özlemişim...
125+kmde25+km/h ortalama toplamda 1470m irtifa toplanmış ve 4083kalori yakılmış nasıl Çavuş ???
Bugün Rüzgara Karşı Binmekle İşemek Arasındaki Farkı Çok İyi Anladım..

Altınşehir Mağaraları...
(link)
Kayabaşına Tırmanış...

)

Sabiha Tırmanışı geldi aklıma..

(link)
Şamlar Barajı
(link)
Yassıören Yolu Vibrasyon tavan yapıyor burada rüzgar karşıdan ve tırmanış oldıuğu için hız düşük titreşimi çok fazla hissediyorsunuz..
(link)
Durusu civarında ilk mamamı yiyorum rüzgar erken acıktırdı beni..

(link)
Durusudan gidişte yol değişmiş geçen sefer burayı kaçırmıştım. Öncedn burada kavşak yoktu...
(link)
Buranın dönüşü çok keyifli asfalt kaymak virajlar sert ve hafif eğimli iki tarafta yem yeşil özellikle kenardaki çalılara yakın geçiyorum onlara hafif hafif sürtünüyorum hızla geçerken keyifli oluyor daha bir çok keyifli alanlar var fakat onları geçerken ya hızım çok fazla yada viraj falan illa bir risk var benim için önce emniyet olduğu için riske girmeden hızımıda kesmeden ne kadar çekebildiysem işte..

(link)
Karaburun'da ikinci mamamıda yiyorum aslında çok daha fazlasına ihtiyacım var ama durmayı bakkala girmeyi sevmiyorum yanıma bukadar almışım aslında bir kaç parça bişey daha almıştım ama son anda geri bıraktım keşke bırakmasaymışım...

(link)
Bu rampanın eğimi %12ye kadar çıkıyor..
(link)
Terkos Gölünden bir görünüm buralarda Nilüfer çiçekleri verdı bir zamanlar hatta geçen yıla kadar vardı onlara noldu şimdi bilmiyorum

:acaba mevsimden mi???
(link)
Dönüşü bir alt yoldan yapıyorum bu yol çok keyifli üç tane köy geçiyorsunuz ; Baklalı,Boyalık ve Dursunköy sonra sola Arnavutköye dönüyorsunuz...Hadımköy ile işimiz yok...
(link)
İite bu yol güzel dimi tempoda yükseliyor burada 40+km civarları..

(link)
İşte buradan sola rampaya..

(link)
bu rampayı 70+km hızla inmiştim şimdi çıkarken neredeyse tek rakkama düştüm ama kafadan öyle bir rüzgar varki dehşet bişeydi..

(link)
son mamamıda Arnavutköyde indiriyorum gitti 5 kaat daha..

(link)
ve turun değerleri...
(link)
(link)