sabah 07.00 de evden çıktım 55 km yaptım yalnız gerçekten bu termal ve kar maske şart artık soğuk dehşet idi,,,,rüzgarda cabası bu havaları seviyorum,,,benim havalar bu,,, yeterki sağanak yağmasın,,,ayaklar su yemesin ,,,evet performans, biliyorsunuz face de anadolu performans duvarı var orda duvarı beğenen arkadaşlar 12 kişi onlara teşekkür ederim,,, aralarında performans yapmayanlar dostlar var,,,,yalnız kendi duvarımda tek arkadaş artık yok face hakkında düşüncelerim aynıdır ..asla değişmez face insanların yalnızlıklarını giderdiği bi yerdir rakam 2 milyonuda geçse benim için o 2 milyon özde içte yalnızdır ,,,,kitleler bana göre hep koyun olmuştur ,medya ne ise face de o dur insanları medyada görsel tv lerde doldururlarda doldururlar,,bakın tv ye beyaz ekrana ne kadar özel kanallarda bisiklet ile ilgili belgesel artı bilgi var ,sabah akşam aptal aptal diziler ile uyutuluyor bu millet ,,,,
tv ile işim yok ama national-coğrafya favorim 24 saat devam ederiz,,,,dağarcığımıza bilgi sokarız belgesel severim ben ,,,,,
açtığım topiğe pek rağbet olmadı zati kısa oldu ,,,garipçe olacak arkadaşlar tarih belli değil ,,,,
evet misyonumuza gelince,,,,,bisiklet performans ,uzun yollara dalmak,en uzun mesafeleri en kısa zamanda almak hep hedefimiz olmuş ve olmayada devam edecektir,,,aramızda yarışlara katılacak olanlar ilerde olabilir ve uzun yollarda çalışmanın faydalarını yarışlarda görecekler,,çalışmayana antreman yapmayana ekmek yok kazanma yok .....
bisiklet nankör bi spordur,,, 6 ay binmeyin gerilere düşersiniz,,,
işi olanlar öğrenci olanlar evet onlar malesef dolu ama boşlukları değerlendirme olabilir bu bir istek meselesidir, bu bisiklet olayı performans dalında emekli işi aslında ya da işi mesleği bu olacak adamın ve cumhurbaşkanlığı takımında olacak yani lisanslı pro olacak ama zannederim onlarında ayrı bi işi vardır bu ülkede performans yaparak ekmeğini bisikletten kazanan yok zannetmem ,,,eurosportan izliyorum adamlara ödül 2 milyon yurolardan bahsediliyor bunu türk parası ile çarpın bizim milletvekillerinin maaşından kaç kat fazla,,orda olmak varmış,,,,,,bizde bu kadar paralar ile yarışacak sponsör varmı acaba,,,,,adamların dev sponsörleri var tabi orda birinci olan ihya oluyor hem manevi yönden hemde parasal yönden 4 yarışta birinci olurum 8 milyon yuro ohhhhhhhhhhhhhhh valla yemede yanında yat bende severim böyle işi,,,,,biz anca burda kendimize acır dururuz,,,,