Scudo Sports

''performans hazır ol ''

linklerdeki alt ve üst termaller ideal,,kaban polyester ise terleme yapmaz içten evet iç sauna gibi olursa dış soğuk ile birleşirse nem olur içte o vakit hasta olma ve hatta zatürre,,,yürüyüş yapmadığımız için pedal çeviriyoruz ve rampa çıkıyoruz haliyle terleme oluyor,,,yalnız o kaban üst için hız açısından sorunlu bana göre tabi,,,

Scudo
yav ne oldu bu emir tetiklitopa iznik sonrası trende çok yorgun idi,,,
ses yok .....

burak takipte
ekrem takipte
osman takipte
ozan güner takipte
yılmaz takipte
bahtiyar ekürisi erkan ile takipte,,

adem dualı ses ver,,,,ogün bugsbunny iş durumu nedeniyle artık galba gelemeyecek,,

kudret abi beklemedeyim

@bahtiyar közen

aramızda evli olan bi sen varsın bahtiyar ama buna rağmen sana helal olsun performansları kaçırmadın erkan ile erkan geri kalmış olabilir yolda erkanın aslında tavşanlı yolunda olması lazım yol bisikletçileri pek oraya gelmek istemiyorlar yol stabilize ayrıca benim teker iki kez patladı silik teker darbeye açık ,küçüçük bir iğne deliği arka iç lastikte, yol sıkıştırılmış mıcır asfalt olduğu için o sabit çakıl taşının sivri ucu mermi gbi giriyor arka tekere şimdi buna çare teker değiştirmek 1.50 bakacağız hem su yolu olacak hem hafif tabi gene dişli olmayacak ,,,,,,,,,,,,,,

Ben antrenmanları devam ettiriyorum. Havalar soğuk malum özellikle vücudun üst kesimini koruyan ve rüzgar kesen giysiler giymek şart. Bacaklar çalışınca ısınır ama gövdeyi korumak gerekli. Hava kötü diye binmemek önümüzdeki yaza zayıf girmek demek olur. Aslında bir bisikletçi için en önemli aylardayız dayanıklılığı arttırmak için en önemli dönemdeyiz.

Yine de bisiklete binemeyen olursa onların bu dönemde koşmasını öneririm. Kalp-akciğer dayanıklılığı ve bacak kuvveti için çok faydasını görürler.

Organizasyonları bekliyoruz Kudret hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
@Çagatay Çimşit

Yazilan tespitler cok dogru.Aynen katiliyorum bende:)

Kis donemini iyi geciremeyen bisikletci yaza zayif bacaklarla ve kilolanmis olarak girerki bu hic hos olmaz.

@Çagatay Çimşit

çağatay bey siz unuttum sanmayın ,,,sakın ha,,,,evet çok doğru dayanıklılık için bu aylar ve kış bineceğiz ama hafta sonlarına müsait olanlar için durum kötü ,,çünki hafta sonu genelde hava bozar ve millet isyan eder..hafta içi ben boşum ama partner yok ...geçen sene topik açtım hafta içi gelen olmadı topiği sabit tuttum ama katılan sadece 2 kişi oldu ,,,,evet doğru teşhis koşma ,,,organizasyonlar devam edecek çağatay bey,,,yalnız yol bisikleti kullandığınız için bıçkıdereyi gördünüz gene olacak ,,ayrıca iznik tavşanlı yolu var ama dönüş tren olayı çok ters olmakta tur erken bittiği için kısa mesafe ring yapma durumu toplam 100 km ama bunun 60 km si medeniyetin olmadığı yerler ve rakımlar 1100 lerde yer yer eğimler 10-19 ,,,,anadolu yakada yok böyle bi güzergah ,,avrupa yaka rampa açısından kısır sadece garipçe ,kilyos taraflarında rampalar var bu kış kilyos muhabbetleri garipçe olacak ama kısa mesafe bunlar ,,
,poyraz olur polinez olur ,,,poyrazda mesafeyi uzatmaca dönüş sahilden olmayacak poyrazdan dönüşte içerden riva yollarından gitmece ve kavacık 'a çıkmaca ve polinez ise bostancıdan ama çavuşbaşından ,yalnız itirazlar olacağını düşündüğümden polineze uğrayacağız dönüş çavuşbaşı sapağına kadar aynı yer ordan dudulludan dönmeyeceğiz ve kavacıktan beylerbeyi ve acı badem avrupa yakadan gelenler üsküdara yönelecek bu kış böyle avrupa ve anadolu yakada olacağız bıçkıdereyi ise oylamaya sunacağım esas olay o tabi tam ring yapmaca 200 km ye bedel ,,,,

emir calisiyor sanirim egitim falan aliyordu cok yogun. pazar gunu etkinlikte gorusuruz :)

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

yahhhhhhhhhhhh bu pazar 4 saat yağmur var ısı 3 derece ayın 20 sine baktım gene yağmur evet artık pazarlar tehlikede hafta sonları anca kuru hava yakalarsak bi olay olur,,,,

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Rain and drizzle in the morning, then turning breezy; chilly

High Temperature
9°C

RealFeel®
3°C

Winds
NE 27

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0.51

Amount of Rain
0.51

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
4 Hours

Hours of Rain
4 Hours

evet bu pazar cengiz dostun turu var zati performans olmayacak idi,,,,yalnız ayın 20 sinde enver dost ile bi olay olabilir , ayın 20 si gene yağmurlu gözükmekte ,,ben her halikarda koşacağım anadolu yakada,,yağmur olursa koşu var sabah en erken saatte 06.30 da çıkar 09.00 a kadar koşarım ,,

pazar gunu hava bugun ki gibi olursa cok sikinti olmaz , hatta az yagmurlu olunca zevkli de oluyor :D

@yilmaz kaynak

az yağmurda sorun olmaz tabi ama ben bu pazar koşacağım ,,,

Öncelikle herkezin geçmiş bayramını kutlarım. bayramı evde dinlenerek geçirdim, yani anlayacağınız biraz kaçamak yaptım, pedal sesine 1 haftalık özlemim var :) hani tam bayram havasından çıktım bireysel çalışayım derken bu kez olumsuz hava koşulları çıktı ortaya, ama herşeye rağmen hep hazır oldayız Kudret abi :)

@adem dualı

seninde adem, şimdi kadro tamam bu toplanma içtima topiği idi.ve herkez mesaj attı bi tek emir yok artık iş dolayısi ile ,aramıza alper benli arkadaşta gelecek hazır olanlar ,,,

1- burak
2- osman
3- yılmaz
4- sen
5-ekrem
6-alper benli
7- bahtiyar
8- erkan

yalnız bugsbunny- ogün dostumuz belki iş dolayısı ile gelemeyebilir çağatay beyide bekliyoruz ozan galba şüpheli artık,,,

Geri