@mehmetsunu
dostum mehmet ,
galba sona yaklaşıyorum ,durum yarın belli oluyor yarın saat 09.00 da örnek alınacak binadan ve 45 gün sonra çürük raporu gelir, bina 1968 de yapılmış ,1999 depreminde bu bina sallandı ama 200 km ötede idi depremin merkez üssü ,şimdi ise mesafe 25 km yani 7.5 olacak sarsıntı ,bina 3 kez yerinden alttan zıplamış idi ,çok az sallandı sağa sola doğru çünki 3 katlı bina u şeklinde ,fakat işin şakası yok mesafe çok yakın ,ve 45 gün sonra çürük raporu geldiğinde 70 gün içersinde bu bina aynen boşaltılacak,şimdi diyecen ne alaka ,evet mevkim değişecek kiraya çıkacam ama bisiklet antremanları aynen devam, iki yer var biri uğur mumcu sitesiki bana çok uygun anında şile etabına yakınım buluşma yerine dudulluyada yakınım ,ikinci maltepe fındıklı burada dudulluya yakın ,1 yıl devam eder bu durum akabinde plazada büro sahibi olacağım ve tabi kiraya vereceğim ,en az 3 yıl devam eder bu durum sonra yalova olacak gibi ,yada hiç belli olmaz kira işine girmeden sıfırdan büroyu 600.000 den satacağım 3 kardeş bölüşecek ve ben aynen yalovadan 70.000 liraya ev alacağım, öyle kirada hiç yaşamadım, hep evimde yaşadım ,ama sırf bu büro hatırına 1 yıl kirada kalabilirim,esas üzüntüm yalovada ev alınca erkan közen ve kerimdem ve furkan gibi yeni hevesli dostumdan ayrı kalacağım, bu beni tabi biraz üzecek ,yalovada çok sıkı etaplar beni bekliyor olacak ,belkide tek takılacağım, çizgime ,sitilime uygun adam biraz zor bulurum gibime geliyor ,tavşanlı-boyalıca etabı antreman yeri olur ve akabinde yalova -kartepe-yalova ve yalova -uludağ -yalova etapları gündeme kesin gelir ,gelecek planlarım bu artık ve tabi gene bisiklet forumda olacağım .
(link)
8 kasım ct
1- erkan közen 50 km derecesi -2 saat pedal kesmedi-yol
2- kerim mtb - 2 saat 3 dakika
3- furkan -2 saat 7 dakika city bike
4- kudret hibrit karbon 28
2 saat 10 dakika
saat 08.30 da dudulluda kerim-erkan
saat 08.00 de bostancıda ben furkan dudullu çıkışı saat 08.40