Scudo Sports

Performans 216 kış sezon topiği

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
valla güzelmiş ,,,

(link)

http://img188.imageshack.us/img188/6045/img2316vwx.jpg

eski oldu mazi ,2009 kartepe zirve 1640 yanımda dostum çalbiyik izmire tayin oldu ,,zaman çabuk geçiyor.

http://img188.imageshack.us/img188/2729/img2322e.jpg

1640 dan otele bakış ,

http://img198.imageshack.us/img198/5788/img2338upz.jpg

5 km çok sert zeminden iniş..

http://img139.imageshack.us/img139/463/img2346.jpg

Scudo

kurtdoğmuş offroad tarihe karıştı artık burada cyclo bile çok zor evet buranın rajonu mtb ,mtb 'de bile iş çok ağır mtb olan çokda buradan haberleri yok ,,,anadolu yakada mtb 'si olanlar buraya gelecekte ,anca kurtköye yakın olanlara aydosta oturanlar ve viaportta oturanlara çok yakın ...

(link)

erkan ct yağmur var ertesi gün ömerli inişi senin için riskli olur ,23 kasım açık ct yağmur yok,,acelemizde yok zati,,,

kudret abi baya zaman önce santral rampasından girip umuttepeye arka dağ yolundan gebzeye giderim ekim sonu gibi olur demiştin hatırlatmak istedim :)
bu rampa seni bekliyor :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
melih dostum
açıkçası özel durumlarımızı yazmayız ama sen yabancı değilsin ,artık açıkça erkan ile aynı yerleri gitmekten sıkıldık diyebilirim, ben kendi namıma öyle düşünüyorum artık ,
artık kartepeyi erkan ile alsak ne olur almasak ne olur ve hatta senin dediğin o rampayı alsam ne olur almasam ne olur açıkça bu forumda performansçı yok bunu biliyorsun ben burada ızdırap içindeyim bunuda biliyorsun ,
bu forumda antreman ile lay lay lomu karıştıran oldukça fazla bu nedenle benim işim zor ,antreman adı üstünde 50 km durmadan basan demek ha bunu yapmıyorlar ne yapıyorlar bi 15-20 km gidiyorlar zart duruyorlar bunun adı antreman oluyor ha sonra ne yapıyorlar eğimlerde arkada kalanı bekliyorlar neymiş pedal kardeşliği felan filan bıraksınlar bu işleri burada ben açıkça yalnız kaldım hiç kimse arkamda değil destekte olmuyor ,bundan sonra nemi yapacağım aynen bu topik mart sonu bitecek ve tek başıma antremanı yapacağım dereceleri yazacağım gelen gelir gelecek olanında stava kayıtlarını aynen isterim 50 km durmadan gidecek babayiğit varmı bakalım görelim üstelik şile eğimlerinde ,evet sitem sitem üstüne gene tepem attı ne yapalım ben böyleyim ben ne ise oyum evet ekim sonu dedim ama bakalım ora bekleyecek herhal, önce kartepe nisanda sonra bilare üstüne çene dağına doğru o meşhur eğimi alacağım artık tekim yanımada kimseyi istemiyorum .

23 kasım ferdi çalışma yapılacaktır,hava durumuna göre ötelenebilir evet ekipte var olanlar kerim-erkan-furkan kontenjan kapalı biliyorsunuz,serbestsiniz (her ne kadar tek takılacağım dedimsede 3 adam demirbaştır,)biliyorsunuz bu ekibe gelecek olanların 50 km 'de pedal kesmeden yapmış oldukları strava kayıtları önemli evet bundan sonra sistem budur ,saat 08.40 da dudulluda olanları karşılarım bütün kış etap belli dudullu-göçbeyli ,50 km pedal kesme yok ,kasım artık yavaş yavaş kışa girdi ,kuru soğuklar işimize gelir,az rüzgar yağışsız hava olmalı.

etap,,

(link)

@Kudret Kurtcebe Kudret abı eger İstanbulda otursam ben gelırım abı.Vallahı senı kıymetın bilinmiyor.Gencler korkmasa senın de destegınle cok ıyı yere gelırler. Sızle 50 km degıl 70 km de gıderım .Bisiklet sporu mert sporu abı herkes yapamıyor.Onlara da sayGı duyuyoruz .Ben de hep tek takılıyorum.Yarın tek Uludag yapıcam :confused: (link)(link)

• Beğen
eline sağlık kudret abi çok doğru söyledin aynı sorun bende de var idman yapacak adam yok bende tek tabanca gidip geliyorum senin tabirin ile non stop :) zati mola verirsen o idman olmazki gezinti olur 70-80 km 30+ ort non stop gitmişliğim var strava kayıtlı orda olsaydım güzel idmanlar yapardık :)

• Beğen
Merhaba Kudret abi. Bu konuda Ebubekir' e katılıyorum. Senin kıymetin bilinmiyor. Valla nasıl desem " her ile (şehire) lazımsın" ama maalesef senden birtane var..

tek tek herkese teşekkür ederim ,evet madem bu topiği açtım ,evet bu topiğin sonunu getireceğim ,mart sonu burayı kapatırım ,yeni topikte kartepeye bir hafta kala açılır ,tek başımada alırım ,ama biliyorumki asla ekip beni bırakmaz ,kerim,furkan ve erkan,,,,

evet kerim,erkan furkan ,yarın hava iyi yerlerin ıslak olması benim açıdan sorun değil teker su oluklu ,yarın 2 saat 10 dakikayı egale etme durumu olurmu bilemem,bakalım ,önemli olan çalışma ,saat 08.40 da dudulluda olacağım ekipten gelen olur ise çalışırız ,,evet 50 km non stop pedal.dudullu-göçbeyli

(link)

hava iyi..

(link)

erkan seni egale etmek zor tabi,,,:in:

evet 127 km yarın ,,

(link)

@Erkan Közen

erkan kendini kasma, ben yarın tek basacağım ,benim teker on numara asla kaydırmıyor ıslak zeminde ,evet cst ,,700x32 traveller ,su oluklu, bakalım rekorumu egale edebilecekmiyim ,son anda sağnak olur ise yatar tabi,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi yarın sabah şileye antrenmana gidiyorum. Üsküdar vapur iskelesinde 08:30 gibi olurum. Gelmek isterseniz beklerim.

• Beğen
@Hasan Bahri Toros

hasan büyüksün yakaladım seni,,08.00 de üsküdardayım ,,

@Hasan Bahri Toros

ne var ise eski adamlarda var hasan bunu biliyorsun kartepe maceralarını bol bol anlatırız artık ,,:in:

Göçbeyliye gidecektim yağmurda yoktu yolda başladı, hiç durmadan ömerliden geri dönüp geldim. yağmur yağdı 3 defa. emniyet şeridi toprak çamur içindeydi. yavaş gitmek zorunda kaldım 23 hacimle. Dönüşte e80 otobana çıktım kaymak gibi asfalt vardı.

50 km olunca durdurdum strava kaydını. sonra baştan devam ettirdim. o göçbeyliye gidecem hava güzel olsun :(

(link)

dönüş mola vermeden devam (link)

hasan başladığımız yer 50 yazıyor evet 2 saat 5 dakika sonra göçbeyli tabelada idim ,sen rampa başlangıcında teknik arıza yaşayınca ben devam ettim evet tempoyu şile eğimlerinde çektim ,giderken arkaya baktım ama seni görmedim tahminim sen şile yaptın ,,,,

@Erkan Közen

erkan yerler bazı yerde ıslak idi ,silikler inişte risk yapabilir idi...evet gittik ,

bugünki başlangıç yeri dudullu kavşaktan az ilerde oldu ,goggle yalnış hesaplamış olabilir 50 km felan olması lazım

(link)

(link)

cem bey gidiş olarak fena sayılmaz ömerliden sonra gelen esas baba rampaya çıkmamışsınız evet kesin olarak bizim etapta çalışmaya odaklanın aşağıya bi daha koydum ..

(link)

cem beyin çalışmaları ferdi olarak dikkat çekici evet kendisi kesin olarak başarabilir evet dudullu-göçbeyli etabında, evet 6 adet şile eğimi 4 'üncü eğim ciddi yorucu cem bey çalışmalarını strava kayıtlarını koymaya devam etsin ....

ayrıca cem bey sonunda kartepe yolcusu olabilir benden söylemesi ...başarır ise performans 216 formasını hak eder

bu forma işini fazla deşmekte istemiyoruz,ama bi ayrıcalık olacak ise olacak ve grup adının açıkça bisiklet camiasında duyulmasınıda istiyoruz ,bu nedenle performans216 formasını kazananlar ,ist-kartepe-ist yapanlar 203 km ,

1- erkan közen
2- kudret
3- bahtiyar közen

bisiklet foruma girer girmez kartepe organizasyonlarına başladım başlayış o başlayış ,14 sefer yapıldı dahada yaparız animallah

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri