Scudo Sports

Performans 216 kış sezon topiği

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
(link)

hava iyi,,,

2 kasım -dudullu-göçbeyli
-50 km non stop

dereceler

1- kerim mtb-2 saat 3 dakika pedal kesmedi
2- erkan -yol-2 saat 5 dakika
3- furkan- city bike-2 saat 7 dakika
4- kudret- 2 saat 10 dakika 28 hibrit -karbon

2 kasıma evet diyenler

1-kudret
2-erkan
3-furkan

saat 08.30 dudulluda buluşacağız.

etap,

(link)

bu ekip durmayı sevmez :evil::evil:

Scudo
yoğunluktan bakamadım buralara kudret abi hava sıkıntı yaratmaz ise tabi ki bende varım paslanmayalım ;)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
güncelleme

(link)

hava iyi,,,

-50 km non stop

dereceler

1- erkan -yol-2 saat son derecesi
2- kerim mtb 2 saat 3 dakika

2 kasıma evet diyenler

1-kudret
2-erkan
3-furkan
4-kerim

etap,

(link)

etabın strava kaydı

(link)

daha önce attığım mesajda kesin ifade kullanacaklar listeye alınacak dedim, gerek furkan ve erkan kesin ifade kullandılar keza kerim,bu nedenle kış kadrosu tamamdır kontenjan kapalıdır

performans216

antreman kuralları

1-herkes iç lastiğinden sorumlu tekeri patlayan anında değiştirecek ve ekibe yetişecek
2- ilaca bağlı olanların katılması sakıncalıdır,
3- 18 yaş altı kabul edilmeyecektir
4- en az 1 yıl 160 km 'lerde kısa mola anlayışı ve tempo yapanlar tercihimizdir
5- bu ekipte herkez tekdir,50 km pedal kesmeden sürülecektir duranın ehliyeti alınır

bu ekibin antreman anlayışı ileriye dönüktür,onu zati ekip bilir ,adını altın harflerle yazacağımız kartepe ve 16 km eğimi 7-15 arası değişen 203 km 'lik sıkı performans gerektiren etap,ocak 2015 'de performans216 forması kendime yaptıracağım ,sırada erkan var ve bahtiyar ,onların acele etmesine gerek yok,korcanda kartepeyi istanbuldan aldı araçsız, anladığım kadarı ile korcan ekipten koptu biliyorsunuz kimseyi zorlamayız

erkan 2015 'de performans216 formasını nasıl aldığını 70 yaşına geldiğinde torunlarına anlatırsın :)

@Erkan Közen

yalnız ben seni göremeyeceğim çoktan öte alemde basarım yine ,,:D

güncelleme

(link)

hava iyi,,,

-50 km non stop

dereceler

1- erkan -yol-2 saat son derecesi
2- kerim mtb 2 saat 3 dakika

2 kasıma evet diyenler

1-kudret
2-erkan
3-furkan
4-kerim

etabın strava kaydı

(link)

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben malesef gelemiyorum bacaklarda ağrı var 2 gün oldu geçmedi

o.k ötelenir ,,,
acelemiz yok ekibten bir kişi gelemez ise ertelenir yarın rüzgar 25 km 'ye düştü,,,,furkan ne der bakalım keriminde özel durumu illaki olur ,,

(link)

9 kasım rüzgar 10 km de,,,,

3 kişide yapabiliriz ben her daim varım kışı boş geçmeyelim bacaklarımızı açalım.

@Furkan TK

o.k furkan yarın saat 08.00 de bostancıda olmaya çalış yalnız gelmez isen iptal olur 9 km gideceğiz, zati biliyorsun ,kerim gelmez isede aynen iki tabanca yaparız, yalnız 25 km bizi engelleyecek,
2 saat 10 dakika rekorum, 2 saat 20 dakika olabilir ,,

kudret abi valla çok istekliydim ama biraz şevkim kırıldı azalınca bide bu hava çok dengesiz şile yolu kenarları ıslak olur gibi geliyo yani tam bi performans olmaz rüzgarda sert, sanki 9 kasım daha ideal bir ortam ve hava olacak gibi kararsız kaldım :eek:

@Kerim A.

sen kendini kasma zati olmaz,
kendi motivasyonunu zati kırdın,
9 kasıma hazır ol ,biliyorsunuz kim hazır ,ben onla aynen basarım ,,

Tamam kudret abi 9 kasım şahane olacak güzel bir performans ile rekorumu kırmak istiyorum :) benim lastikler ile zor oluyo ama onlarıda kış geçsin nisan gibi değiştiricem maxixs overdrive ile :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
evet furkan sen ile bi çalışalım yarın ,ben hazırım hava kaçmaz ,saat 08.00 bostancı deniz otobüsleri terminal önü,9 unda ekip ile ben daim her zaman hazır ,:in:
dostlarım sayı az olacak bunun nedenini biliyorsunuz yıllardır bu sayı artmadı
bu bizim sorunumuz değil ,ve hatta ekibinde sorunu değil,bisiklete spor amaçlı bakan (amatörde olsa )bu insanları bulmak zor ,,,,

günaydın furkan
özelden isteğine uyarak ekip ile ayın 9 'una ayar çekeriz ,,,,

erkan ne iş ,,
bacak ağrısı ,iştemi oldu ,sen düşersen kale düşer ona göre ,
bu camiada kartepe deyince yol bisikletinde sen hatırlanıyorsun ,nereden nereye geldin ,eski halin ile son halin arasında dağlar kadar fark var ,bu sabah haberleri aldım bi sürü adam formulada 80 km 'de bisiklet sürüyor ve ne hikmet ise hep aynı yerde bu adamlar eğim desen 15 bile yok ,
bu adamları kartepe yollarında görmek isterdim doğrusu ,kaçta kaçı başaracak baştan belli olur tabi,,çok adam bu gün formuladan zar zor dönmüş haberler sağlam yerden ,valla bu istanbulda bizim kadar iddalı olan sadece tek adam tanırım aytekin erzan sen biliyorsun bu adamı aynı tarihte aynı gün kartepede idik maşukiye rampasını iki kez alıp istanbula dönmüşler idi recep bozkurt ile ,evet ultra ıronman aytekin erzan ,

(link)

evet 9 suya düştü ,,

evet 8 inde ince ayar erkan bu orta kanal iyi hikaye doğrusu ,,göçbeyli yapalım bakalım ,,

erkan közen başka gruplarda var olmamıştır bu nedenle erkan en sadık adamımdır sağ kolumdur ,performans216 antremanlarında var olanlar başka antremanda var olamazlar ,kurallarımız katıdır ,üstelik diğer antremanları antreman katogorisine sokmuyoruz ,antreman bizle olur, dudullu-teke ve dudullu -göçbeyli ,önce antreman yapacaklar benim ekibimde süzgeçten geçecek ,, 50 km durmadan basacaklar ayrıca 58 km 'de de var olacaklar ,ekibe sadık adam isterim antreman demek 50 km sert eğimlerde durma yapmadan basmak demektir ,bunun bi nedeni var kartepe 203 km ,hedef o,
aslanın ağzında performans 216 forması,
onu hak etmek için 16 km eğim çıkacak ve 203 km 'yi bi günde devireceksiniz ,bizi herkes eleştirebilir ,biz bunlara bakmayız yolumuza devam ederiz, iki kişide olsak ,
zati erkan ile biz çoktan bu yola başkoymuşuz ,çin işi japon işi, bu işi yapan iki kişi,biz erkan ile asla kendimizi aldatmadık erkanın lastiği patladığı zaman yanından hızla geçerken ilerde bekleyeceğim finalde dedim ,bunları bıçkıderede uyguladık hemde çok ,o bıçkıderenin rampalarının sesi olsada konuşsa ,asla erkan neden durmadın bana yardım etmedin ,nerde pedal kardeşliği diye hayıflanmadı ,çünki erkan kuralları biliyor idi..tek başına yolda kalsa lastiği patlasa asla paniklemez, banada böyle adam lazım ..sabah sabah tersten kalktık:)

erkan közenin strava kaydı antreman burada yapılır önce yol bisikletlilerini göreceğiz burada

(link)

ekibe yeni eleman kazandırmak gibi düşüncelerimizde yok ,bu ekibe gelecekler kuralları bilerek gelecek ferdi olarak çalışacak strava kayıtlarını buraya koyacaklar ayrıca bizden çok üstün olanlar olabilir, onları şimdiden tebrik ederiz ,bu istanbulda sert eğimlerde 50 km durmadan basan ve hatta 70-100 km durmadan basan arkadaşların strava kayıtları bizim alakamızı çeker ,,,

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10302162_10205008824280665_1091168629285893293_n.jpg?oh=1cfcddd58b01e51887563af594c4bab2&oe=54EAB218&__gda__=1424030333_4142ef953ddbbef6ceb84faa474ec7ab

burda olmak vardı ,,

(link)

performans 216 'ın kriterleri -50 km 'de pedal kesilmedi bu etapta stravası olan var ise koysun ekip olarak değerlendireceğiz şu anda ekip 3 kişidir erkan közen ve ben ,eski elemanlar kesin ifade kullanmadıkları için liste dışı kalmışlardır ,bütün kış boyunca sadece iki kişi bu topikte çalışacaktır ve jokey furkan ,:in:erkan közen ve ben ,kerim serbesttir kafasına eser ise katılır,bu topiği 3 adam götürecektir ,bu topik mart sonu bitecektir,tüm kriterlerimizi 50 km 'de ve yukardaki etapta yaparak ,sizleri bilgilendireceğiz bu etapta strava kaydı olan var ise bu topiğe aynen koyabilir bizim için hiç bi mahsuru yoktur ,tabi koca anadolu yakasında bizden başka burada çalışan var ise

8 kasım ct
1- erkan közen
2- kudret
3- furkan
kontenjan kapalıdır ,,

saat 08.30 dudullu çıkış 50 km yukardaki etapta basılacaktır eğim eğim üstüne ,, .

Kışı boş geçirmek yok performans turlarına dahilim Kudret abi, eklersen memnun olurum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri