Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
6 kişiyiz şu an, diğer arkadaşları bekliyoruz.

Bostancı deniz otobüsü iskelesi önündeyiz.

Scudo
Ben maalesef yetişemedim :( kimsenin telefonu olmadığı içi haber de veremedim. Çok özür dilerim.

buluşma sonrası foto ve konuların özetini bekliyoruz ekip :)

gelen dostlara teşekkürler ,evet 10 ağustos pazara ilk çalışmamız başlıyor bu akşam karara bağladık saat 09.00 da bostancı deniz otobüsleri terminal önü

@Sinan Ş

valla muhabbet çok iyi idi unuttuk desem doğru olur bu pazar saat 09.00 da ,ilk çalışma kararı çıktı ,,

Dun aksam tanisma kaynasma birliginden çok keyif aldım diyebilirim guzel oldu pazar gunude ilk calismamizi yapicaz herkezin kazasiz belasiz turu bitirmesini diliyorum

10 agustos olmasi iyi oldu :) . 17 agustosa cekilmesine uzulmustum :)

10 ağustos saat 09.00 bostancı-deniz otobüsleri terminal önü,

1- kudret
2- irfan
3-hüseyin
4- yusuf

liste yeniden düzenliyoruz hava muhalefeti inşallah olmaz.

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir

NameDistanceElev. Diff.Avg. Grade
(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

önemli.
kaskı olmayan arkadaşları antremana almıyorum çünki oldukça riskli yerler vardır,ayrıca iç lastiği olmayan aynen yolda kalır.

@yusufturkovic

ekledim ,görüşmek üzere .

1- kudret
2- irfan
3-hüseyin
4- yusuf

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir

(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

1- emre
2- sinan
3- furkan
4- ozan
5- erdal

eski listeden arkadaşlar var idi onlar durumlarını belli ederler ise memnun olurum

@Kudret Kurtcebe

tur 10 agustosa alındığından şu seçim şeysi saatini merak ediyordum,oy kullanacaklar için aşağıya yazdım,17,00'e kadar yetişirmiyim diye tereddütteyim,bu durumda sabah 08.00'de kullanıp uçmam lazım bostancı'ya.
Kudret Abi beni de listeye ekleyebilirsin,yetişeceğim inşallah.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanı seçiminde oy verme günü olan 10 Ağustos Pazar günü, seçimin ikinci oylamaya kalması durumunda ise 24 Ağustos Pazar günü, tüm yurtta oy verme başlangıç ve bitiş saatlerini 08.00 ile 17.00 olarak belirledi.

Resmi Gazete'de yer alan YSK kararında, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'un 89. maddesine göre ' Oy verme günü, saat 08.00'den 17.00'ye kadar geçecek zamanın,oy verme süresi olarak belirlendiği, ancak saat 17.00'ye geldiği halde, sandık başında oylarını vermek üzere bekleyen seçmenlerin, başkan tarafından sayıldıktan sonra sırayla oylarını kullanacakları belirtildi.

1- kudret
2- irfan
3-hüseyin
4- yusuf
5-sinan

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa

(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

Merhaba, bir aksilik olmazsa gelmeyi planlıyorum. Yalnız söz de vermek istemiyorum, son dakika bir şey çıkarsa mahcup olmak istemem. :)

1- kudret
2- irfan
3-hüseyin
4- yusuf
5-sinan
6- furkan
7- erdal

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa

(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

@Arda Bozlak

arda daha öncede söyledim bu ekipte kurallar var ,topiğin başında ne dedim 18 yaş altını almıyorum,ama velinin haberi olacak ayrıca sana yazdım buradan ne yapacağını bu konuda bana açıklık getirirsen sevinirim ,ailen açısından hiç bir sorun olmadığını ailen kabul edecek ve bana bildirecek yazılı bir kağıt ile ya da baban gelecek bostancıya onun ile konuşacağım ailenden habersiz hiç bi şey yapamazsın ,,sıkı dokurum ona göre .

yer yakın olsaydı bende gelirdim. saat 9 da oraya varamam. :confused:

edit. kabataş - bostancı feribotu kullanan oldumu. kaç saat sürüyor

adım cihan benim kudret abi. evet avrupadayım ve hatta avrupanın orta kısımına yakın yerdeyim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri