Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kudret hoca hafta ici aksam saati eger uygun olursa size ve 11 arkadasimiza cay kahve icerek on tanisma vs gibi sohbet nasil olur ne dersiniz

Scudo
@irfanyazicitunc

çok iyi olur buradan haberleşelim .bostancıda buluşuruz ama benim ışık olmadığı için bostancıdan fenerbahçe istikametine bisiklet yolundan devam ederiz orada çay bahçesi olan bi yer var oraya gidebiliriz belturdu galba adı .

Ben isten eve donerken gelirim zaten bisikletsiz olarak amac kaynasmak dostane olarak organizasyonu saatve gunu siz ayarlayin uyariz sanirim ekip olarak

@irfanyazicitunc

çarşamba nasıl olur saat 20.00 de bostancı deniz otobüsleri terminal önü..tabi yağmur olmayacak hava durumuna bakarım .

Ok orda cay icmek icin yerde var bana uyar

@irfanyazicitunc

tanışma toplantısı ,
6 ağustos çarşamba

saat 20.00
bostancı-deniz otobüsleri terminali
isteyen bisiklet ile gelir isteyen sivil ama sivil gelen arkadaşlara elimizde bisikletler ile eşlik ederiz
mesafe zati fazla değil beltura gideceğiz ,,

liste

1- kudret
2- irfan

not
kısa mesafe gelenlerin kask takması kendi insiyatiflerine kalmıştır,ama antremanlarda kask gerekir.

evet kadıköye doğru bi sele yapayım yağmur gelirse sığınırız artık .

Bugün neredeyse bir damla yağmur görmedim. Tur esnasında keşke sabah hep beraber çıksaydık dediğim de oldu. Yağmurluğu da boşu boşuna yanımda taşımış oldum. 80km. üstüne Kartal köprüsüne sahilden çıkarken duman attım diyebilirim. :D Onun haricinde gayet iyi geçti.

86km.
(link)

Selamlar, tanisma toplantisina beni de ekleyebilirsiniz, bugun bos durmadim, miting alani harici iyiydi, zira yunus tabir edilen motorize ekiple insan selinden cikabildim. Kandilliye kadar gidip geldim.
(link)

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi merhaba sizinle tanışmıştım şile turunda, diğer arkadaş ve abilerimle tanışmaya geleceğim. Keyifli forumlar...

Bende simdi geldim antrandan 20 km s.beyli yakacik viaport paso rampa calistim iyi gidiyoruz sanirim caliskanlar burada

@Erdal YILMAZ

Tahmin ettiğim gibi bugün seninle karşılaşmışız Erdal abi :) Bende hava durumuna bakıyordum sabahtan beri, yağmur yağmur gözüküyor en sonunda dayanamayıp çıktım bende.. Neye göre tahmin yapıyorlar anlamadım..

tanışma toplantısı ,
6 ağustos çarşamba

saat 20.00
isteyen bisiklet ile gelir isteyen sivil ama sivil gelen arkadaşlara elimizde bisikletler ile eşlik ederiz

liste

1- kudret
2- irfan
3- emre
4- zafer
5-c .öz

not
kısa mesafe gelenlerin kask takması kendi insiyatiflerine kalmıştır,ama antremanlarda kask gerekir.

@Erdal YILMAZ

açıkçası bu windguruda çuvallar ise, artık sabahları erkenden mesaj atarak ,yerlere bakarak karar vereceğiz ,ama hava kapalı idi sabah ne olur olmaz dedik ,neyse bir sürü pazar var zati.

valla bende boş durmadım,yağmur yağarsa bile yağmurda sürerim dedim pedalladım,M.Şevketpaşa 'da manyak bi köpek sürüsü yüzünden rotayı değiştirmek zorunda kaldım.

(link)

çengel-ümraniye-elmalı baraj-zerzavatçı-m.şevketpaşa-alibahadır-akbaba-beykoz-çengel
M.Şevketpaşa sonrası kudurmuş köpek sürüsü yüzünden M.Şevketpaşa-Bozhane-Paşamandıra istikametinden vazgeçip direk Alibahadırdan dönüş :(

-61.8km
-4:15:32
-1,186m

Bugün bende 15:00 civarı dayanamayıp Kartal-Fenerbahçe turu yaptım. Yağmur korkum boş çıktı ama sıcak güzeldi.. Maltepe miting alanı tam işkenceydi giderken yol çok kalabalıktı insanlarla boğuşarak geçebildim ama dönerken yolcu otobüs ve minibüsler resmen yol ve kaldırımı işgal etmişti kavga ederek geçebildim ( poliste onlardan yana tavır tkınınca çileden çıktım ) yinede güzeldi bisikletim ve ben..Tanışma turuna katılmaya çalışacağım.

Bu sabah doktora kontrole gidecegim hersey yolunda olursa Carsamba ben de varım.

tanışma toplantısı ,
6 ağustos çarşamba

saat 20.00

liste

1- kudret
2- irfan
3- emre
4- zafer
5-c .öz
6- oğuz-katılmaya çalışacak
7- alper-doktor kontrolü sonrası duruma göre katılacak.

not

İş dönüşü yol üzeri olduğu için bende katılacağım. Görüşmek üzere

Tahmin ettiğim gibi dün yağış olmayınca bireysel olarak pazar gününü kimse boş geçirmemiş. Bende tuzla-kadıköy yaparak çalışmalara başladım. İlk antrenmanımız için hazır bir hale geleceğimi umuyorum. Çarşamba günü için işten çıktıktan sonra bisiklete binersem bostancıya pedallayıp tanışma partisine katılacağım. Dediğim gibi söz vermek istemiyorum herhangi bir aksilik durumuna karşı.

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri