Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@dogukan demirbek

yarım saat desek 8:30 da feribota binmem lazım.
ama 8:30 da feribot varmı. en geç benim 8 de kabataşta olmam gerekir.
onun içn 7:15 de evden çıkmam lazım.
bunun için 7 de uyanmam gerekir.
evden kahvaltı yaparak çıkmam gerekeceğinden bu 6:30 olarak bana geri dönecektir. :eek:

kudret abi ben gelemiyorum beni beklemeyin :D

@chn krmz

dostum cihan,
evet 06.30 olacak ama feragat edersen bize ulaşırsın.

10 ağustos saat 09.00 bostancı-deniz otobüsleri terminal önü,

1- kudret
2- irfan
3-hüseyin
4- yusuf
5-sinan
6- furkan
7- erdal
8- arda-benim kontrolümde

liste yeniden düzenliyoruz hava muhalefeti inşallah olmaz.

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir

NameDistanceElev. Diff.Avg. Grade
(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

bu pazar başıbüyük eğimleri üzerine kayış dağı eğimlerinde kesin olarak birbirimizden kopmayarak eğim sonuna kadar tırmanacağız arkada kalanlar benim kontrolümde olacak,askeriye varmadan durulacak,orada durmak malesef yasak,evet akabinde aydosa gideceğiz kesin bir kişi yorulur ise antreman uğur mumcu sitesinde bitecek orada çay ocağı var,köpekleri bana bırakın onları besleyeğim .

@engin güner

engin hoş geldin bu pazar yolun düşer ise uğra minibüslerin kalktığı yerde mola olacak.

Merhaba;

Foruma yeni üye oldum. Henüz bisikletim yok. Çalışmalarınıza katılmak istiyorum ama en büyük endişem, şehir içi bisiklet kullanımının zor olması. İstanbul/Ümraniye'de oturuyorum. Burada bisiklet kullanılabilecek bir alan/yol yok. Açıkçası şunu merak ediyorum. Antrenman yerlerine bisikleti nasıl taşıyorsunuz. Benim açımdan düşünürsek, toplu taşıma ile bisikleti taşımak neredeyse imkansız. Bisikletle yol almak da aynı şekilde. Eğitimde kat edilecek yolun çok daha fazlasını almak demek bu.

Teşekkürler.

şu an tek etap var, ora ,başıbüyük etabı 66 km,bostancı çıkış olacak aracınız var ise kolaylık olur tabi,henüz bisikletiniz yok önemli bir konu boyunuzun kaç olduğu kadro açısından önemli ,ayrıca 27 vites bence gerekli.hedefimizde şile-teke vardır, bura 140 km .ama önce oldukça sert eğimlerde yani başıbüyükte çalışacağız, çalışmalar 1.5 ay sürebilir.

Nihayet bisikletini aldım. Pazar günü oyumu kullanıp geliyorum. Listeye beni de ekleyin. :)

@zaferkumran

1- kudret
2- irfan
3-hüseyin
4- yusuf
5-sinan
6- furkan
7- erdal
8- arda-bisikletinde sorun çıktı halledebilirse gelecek,
9-zafer

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa
dostlardan istediğim önemli bi hususta arkaya sırt çanta alınmaması ufak bi adet bel çanta bence bu sıcaklarda size artılar ile dönecek sırt çanta eğimlerde sırtınızı pişirecek ve terletecek motivasyon kaybettirecek bisiklet forması olan arka ceplere pompasını koyabilir iç lastiğinide koyabilir

(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/485480_586066694759242_1053699869_n.jpg?oh=d5706b4c2eef1721494153c56ace6307&oe=5462D895

şile-teke-yolu,evet bura artık asfalt oldu eski hali,darlık eğimleri, buradan önce ineceğiz sonra çıkacağız, bu etap 1.5 ay sonra gündeme bu topikte gelecek

antreman yardımlaşmalı olacaktır.başıbüyük-kayışdağı eğimleri

1- kudret
2- irfan
3-hüseyin
4- yusuf
5-sinan
6- furkan
7- erdal
8- arda-bisikletinde sorun çıktı halledebilirse gelecek,
9-zafer

gerekli olanlar
kask-iç lastik-pompa

(link)1.2 km68 m5.7%
(link)1.4 km109 m7.9%
(link)0.6 km47 m8.5%
(link)2.1 km44 m1.8%
(link)6.1 km72 m0.7%
(link)1.0 km84 m8.8%
(link)0.5 km41 m7.9%
(link)2.3 km55 m2.0%

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

Hava fena patladi buralarda :) insallah yarina zemin kaygan olmaz ...

@Sinan Ş

durum aynı burada valla açıkça muhalefeti var havanın :) yarın sabah hava kapalı olur ise kasmıyoruz kendimizi ,17 ağustosa bakarız acelemiz yok zati.

Yarın için hava açık gözüküyor :)

yarın sabah saat 06.00 da son durum belli olur ,mesaj atacağım,wind guru-accu -wunder-ve meterolijiye bakacağım.

(link)

ever wundere göre hava güneşli 15 saat içinde değişmez inşallah

Hava su an itibariyle istanbul u terketmis bulunuyor

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi yarın İstanbul tamamen açık olacak hiç yağmur yok. Sen yarın sabah 6:00'da son durum belli olur mesaj atacağım diyorsun ama o zaman bu işi kesinleştirmediğimiz için gelen sayısı yarı yarıya düşecektir. Bunu bugünden belirlememiz lazım ki gelen kişiler kendini bugünden hazırlasın.

Bakımları tamamladım.
Pabuçları yeniledim.
Zincir temizlenip yağlandı :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri