Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
irfan abi iyi günler,
bu pazar aranıza katılmayı çok isterim ama kudret kaptanın talimatı doğrultusunda hem spd pedallara alışmak için hemde ev halkını mutlu etmek için (10 gündür şehir dışındaydım) biraz zamana ihtiyacım var. Güzergahınız benim yol lastikleri için uygun mu bir danışmak istedim. eğer bu rotalarda taş toprak yollar varsa lastiklerimi de değiştireyim.

bu arada forma işinde bende varım

Scudo
@kenan.bozkurt.1969
Kenan bey selamlar yollar koy yollari ama tamamen asfalt cok guzel yollar
Ev halkinlada ilgilenmek gerek dogru kismetse diger pazar bekleriz sağlıcakla kalin

Hem yol hem de sabit maşalı dağ bisikletim var, pazar günü sanırım asfalt sürüşü olacak, yol bisikletiyle gelmeyi düşünüyordum.

@irfanyazicitunc

tebrikler a takım çalışıyor,b takımı zorlu sınav bekliyor,58 km durmadan gideceğiz bu arada eski taç spor bisiklet takımdan bi arkadaşın bana verdiği reçeteyi uygulayacağım matarada olacak

1-18 adet küp şeker
2- bir çay bardak dolusu sadece çayın demi,
3-1 limon sıkılacak
4-su

karışım haline matarada getirilecek bakalım ne olacak,,,,

kudret abi seni ilk defa gözlüksüz görüyorum :D

@taskin

Taşkın bey daha hafif ve donanımı rampa çıkmaya daha uygun olanı getirmek sanırım en iyisi..

Yıllar genelde asfalt; ben dün dönüşte yolum düştü parkurdan araç ile geçtim, neredeyse düz yol yok gibi, pazar günü iyi eğleneceğiz :)

@Kudret Kurtcebe
Kudret hoca bu karisimi ben libyada yillar evvel ictim adamlar araplar aksamlari cayi boyle demleyip iciyorlar selamlar bu arada özledik seni))

@irfanyazicitunc

irfan bey şu kartepeyi bi devirelim ondan sonra kışın pek fazla non stop olmaz 21-28 eylül -5 ekim tarihlerinde non stop olacak çünki iş ciddi 16 km rampa var ve 203 km ,evet 19 ekim pazar birlikteyiz.

irfan bey,
hakan dostumuz kartepe topiğine mesaj atmış idi, ama hüseyin ile gelecek imiş ,içim rahatladı tabi,neyse buraya attığım mesajı değiştirdim.

@Kurtuluş E.
Bu rotada yolların temizliği nasıldır acaba? Yedek iç lastik yama seti pompa gibi mazlemelerimi henüz tedarik etmedim. City sport 40 bisikletim var. Continental country plus lastikler. Daha önce Bostancı-Viaport-Bostancı ya gelmek istemiştim olmadı. Burası şehir dışında olmasından dolayı tam teçhizat olmamı mı? Birde sürekli katılmak koşulu ile mi gelmeliyiz? Teşekkürler...

@Ömer ÇOLAK
Omer bey kullandigimiz yol guzergahlari temiz asfalt donanim olarak ic lastik pompa yama seti bulundurmak sart ayrica kask mecburi isimize gelince biz eglence piknik. Kamp gibi lay lay lom takilmiyoruz egim çalışıyoruz tabiki bunun yaninda muhabbetimiz guzel ogle yemegi beraber ortak noktada yiyiyoruz burasi tatli sert topik karar verin bekleriz selamlar

@Ömer ÇOLAK

Ömer bey selamlar,

İrfan Bey'e ilaveten 1-2 yorum yazayım:

Benim diğer bisikletim de Salcano city sport 50. Grubun ilk çalışmasına onunla katıldım ama bisikletin gerek ağırlığı, gerek kilitlenebilir de olsa süspansiyonlu maşası beni epey zorlamıştı ki orijinal 12-28 olan rubleyi 12-32 yapmış olmama rağmen... Ama kondisyonunuz iyiyse sorun olmaz sanırım.

irfan bey,forma için o.k diyenler,

1- kudret
2-irfan bey
3-kurtuluş
4-erkan
5-furkan
6-hüseyin
7-kenan bey
8- berkant

sayı yediyi geçti,yalnız önümüz kış olduğundan bu formalar üşütür ,çünki yazlık olacak, bi hevesle giyemeyeceğiz ,esasında acele etmemize gerek yok,bahara doğru tam tekmil olur isek iyi olur yazın formaların tadını çıkartırız .

güncelleme

tavşanlı -boyalıca kısa mola tempo olmayacak etabı çözeceğiz,

saat 08.00 bostancı...

(link)

tavşanlı.....

(link)

dönüş....

,,,,,,,19 ekim pazar

a-takım,,

1-kaptan irfan bey
2-berkant
3-kurtuluş

b-takım

1-erkan
2-kerim
3-çağrı
4-korcan
5- hüseyin
6- furkan

etabı çözeceğiz ,kısa mola ve tempo olmayacak,dönüşte mecburen pendik feribotu ile yalova
14 lira dönüş

@irfanyazicitunc

@Kurtuluş E.

Değerli fikirlerinizi dikkate alarak, öncelikle gerekli malzemeleri tedarik edip, kullandığınız rotalarda veya yokuşlarda deneme ve testlerden sonra tekrar iletişimde olacağım. Sizlere şimdilik yükseklerde bol pedallar diliyorum.

Birde sabit maşa tırmanış performansına çok fazla etki eder mi(kondisyondan fazla mı etki eder mesela)? Mevcut bisikletim city sport 40 la tırmanma antremanları verimli olur mu? Sabit maşa yol bisikleti en ideali midir?
Teşekkürler...

Sabit masa tabiki gücünü tam anlamiyla pedala verebiliyorsyn amortisor olayında kuvvet dagiliyor sende test edebilirsin ama herseyden once senin gucunle alakali kuvvetliysen kondusyon olarak gerisi teferruat bazi arkadaş lar ne zor egimlerde masali mtb ile ucuyorlar

açıkçası şu amortisörden vazgeçilmeli,bu amortisör sadece toprak yollarda işe yarar,ormanda işe yaramakta,203 km boyunca amortisör vakit kaybı,trek karbon yol bisikleti ile 203 km fırtına gibi giderken izmite fox yüzlük maşa ile gitmek tam anlamı ile amelelik olmuştur üstelik 26 jant ile teker 1.50 silik olmasına rağmen hikaye hız,benim karbon 28 oldu ama traktör sistem 44-32-22 bunun çok üstünde basacak durumdayım,kadro bi kere mtb, bu bisiklet rüzgara karşı zayıf, halbuki yol kadrosu aerodinamik rüzgara karşı kullanışlı,uzun yollar için yol bisikleti ya da city-bike ya da cyclo cross ,
öteki türlü traktör hissi verir.evet 50-30-22 ayna kol bakıyorum ama zor bulmam arka benim değişmez 11-34 yalnız arka aktarıcım benim uzun bu xt tamamı ile eğim için düz yolda sıfır-hikaye

A-takımı bugünkü durum:

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/14/3eb3ddf2d15de96e32b2c5073ff7c9a4.jpg

Bugün Taşkın arkadaşımız da ekibe katıldı, 3 kişi yaklaşık 72 km pedalladık...

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/14/0622a776fdc07a723bc689ae8859e70e.jpg

Taşkın'ın biraz şanssız günüydü, lastiği herhalde en az 5 kez falan patladı, en nihayet etabın kalanını jant üzerinde tamamladı ama tamamladı :)

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/14/21f267543fe921e3f8ce1cc3501a39a9.jpg

Etabın, Kömürlük üzerinden Şile otobanına bağlanıncaya kadarki kısmı harikaydı. Ancak oradan Paşaköy üzeri Viaport'a dönüş kısmı fazla trafik yüzünden çok tat vermedi. Alternatif sakin rota bulmak lazım.

Yine de çok keyif aldığımız bol rampalı, bol oksijenli güzel bir çalışma oldu. Aksilik olmazsa haftaya çalışmalara aynen devam...

Evet arkadaşlar bugün çok keyifli bir tur oldu Her şey için çok teşekkür ederim; sizinle tanıştığıma çok memnun oldum...

Lastik konusundaki şanssızlık ortalamamızı bir hayli düşürdü, ayrıca bu konuda anlayışınız ve yardım severliğiniz için çok teşekkür ederim.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/14/eb088d76cef58314f2fd04fc01e7e81c.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri