Merhaba arkadaşlar sanırım Kartal-Pendik civarında ciddi bir eksiklik var,gurubumuz 2 senelik olacak İstanbul-Anadolu yakası olarak genellikle Kartal-Pendik-Atalar ağırlıklı olmak üzere oluşan bir gurup.Turlarımız arasında sahildeki bisiklet yolu,aydos,polonezkoy vb. turlar oluyor.Kısacası genellikle mtb/tur bisikletlerinden oluşan yüksek performans gerektirmeyen etkinlik amacıyla açılmış herkese açık bir gurup.Dilerseniz katılabilirsiniz.
(link)
sahilden,bagdat caddesi,kadikoy,uskudar,gebze ballikayalar gibi turlarnda yapiyoruz hocam,zaten ben suan il disindayim grupca tanisma etkinlikleri vs. en gec 2 haftaya baslar..
Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bu 1 ay içerisinde benim de dikkatimi bu civarlardan çok bisikletçi çekti. Haftasonu bir aksilik çıkmazsa sahil yolunda olmayı planlıyorum. Haberleşip bir saat, çıkış noktası belirleyebiliriz. Farklı bir yerlere tur da olur, bir organizasyon olur ne bileyim. Adaya gitsem mi diye geçiriyordum mesela aklımdan.
Merhaba süleyman bey bende kurtköy yenişehir mah oturuyorum ve claudbutler oxfor model yol bisikletim var daha dün kurtkoyden pendik sahil ve maltepe sahile bisikletim ile gittim geri geldim tek olunca biraz sıkıcı oluyor ama keyifli eğer izin günlerimiz tutar ise beraber tura çıkmak isterim kondisyon amaçlı cunki önümüzdeki ayın 4 dünde kurtköy şile turuna çıkmayı planlıyorum katılmak istiyen arkadaşlar beklerim
buluşma günleri ne zaman? bende cumartesi sabahı erkenden tuzladan çıkıp bostancı yapıyorum. tek başıma canm sıkılmıyo değil, facebook linki verirseniz ordan iletişime geçeriz
Arkadaşlar merhaba uzun süredir forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum haftanın genelde her günü pendik sahilden caddebostan sahile gidip geliyorum katılacak arkadaşlar olursa grup halinde gidersek çok daha iyi olur diye düşündüm