Scudo Sports

Pendik

@erkan_harman

Cumartesi akşam 20.00de buluşup caddebostan yapıp dönüyoruz 4-5 kişi oluyoruz bekleriz
(link)

Scudo
@alperK

tamam alıdım özelden ulaşırım snaa

Merhaba arkadaşlar sanırım Kartal-Pendik civarında ciddi bir eksiklik var,gurubumuz 2 senelik olacak İstanbul-Anadolu yakası olarak genellikle Kartal-Pendik-Atalar ağırlıklı olmak üzere oluşan bir gurup.Turlarımız arasında sahildeki bisiklet yolu,aydos,polonezkoy vb. turlar oluyor.Kısacası genellikle mtb/tur bisikletlerinden oluşan yüksek performans gerektirmeyen etkinlik amacıyla açılmış herkese açık bir gurup.Dilerseniz katılabilirsiniz.
(link)

Merabalar..
Bugün carraro 227 ile araniza katildim..
35 yaşında bilişim öğretmeniyim..
Görüşmek üzere. .

@Selami53

genellikle mtb tarzi bir grup bizde suan xrs 300 yaris bisikleti var rota uyarsa gelirim kaptan :D

sahilden,bagdat caddesi,kadikoy,uskudar,gebze ballikayalar gibi turlarnda yapiyoruz hocam,zaten ben suan il disindayim grupca tanisma etkinlikleri vs. en gec 2 haftaya baslar..

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Selami53
neden olmasi hocam sen gel bakariz caresine

A.s ustad hayirlisiyla kazasiz belasiz pedallar aydos ;)

Merhaba, bende Carraro 225 ile katıldım aranıza geçen ay. Güzelyalıdan hareketle Maltepeye kadar gidiyorum. Devamlı pedallayan 2 arkadaşız.

@Cengiz öz
cengiz abi bugun turluyo ne yazikki beraber turlama firsati bulamadik olmadi hafta sonu ayarliyalim kalabalik da oluruz hem baya kisi variz

Bu arada hos geldin hayirli pedallar sana

Evet bu 1 ay içerisinde benim de dikkatimi bu civarlardan çok bisikletçi çekti. Haftasonu bir aksilik çıkmazsa sahil yolunda olmayı planlıyorum. Haberleşip bir saat, çıkış noktası belirleyebiliriz. Farklı bir yerlere tur da olur, bir organizasyon olur ne bileyim. Adaya gitsem mi diye geçiriyordum mesela aklımdan.

Merhaba süleyman bey bende kurtköy yenişehir mah oturuyorum ve claudbutler oxfor model yol bisikletim var daha dün kurtkoyden pendik sahil ve maltepe sahile bisikletim ile gittim geri geldim tek olunca biraz sıkıcı oluyor ama keyifli eğer izin günlerimiz tutar ise beraber tura çıkmak isterim kondisyon amaçlı cunki önümüzdeki ayın 4 dünde kurtköy şile turuna çıkmayı planlıyorum katılmak istiyen arkadaşlar beklerim

buluşma günleri ne zaman? bende cumartesi sabahı erkenden tuzladan çıkıp bostancı yapıyorum. tek başıma canm sıkılmıyo değil, facebook linki verirseniz ordan iletişime geçeriz

Arkadaşlar merhaba uzun süredir forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum haftanın genelde her günü pendik sahilden caddebostan sahile gidip geliyorum katılacak arkadaşlar olursa grup halinde gidersek çok daha iyi olur diye düşündüm :)

Bende kurtköy yenisehirdeyim belki o görduğünüz 2 kroncu biz olabiliriz arkadasim ve bende de kron var viaportun oralarda hep turlariz arkadsimla :))

Ben de gelirim sultanbeyli'de oturuyorum aydosa çıkarız v.b

Merhaba arkadaşlar,

Pendik - Kadıköy sahil yolunda bundan sonra sizlerle birlikte pedal çevireceğim. :rolleyes:

Herkese iyi pedallar.. :in:

Twitter: gokhangunay_
Instagram: gokhangunay_

www.gokhangunay.net

merhabalar acıbademde oturuyorum, nerdeyse hergün pedallıyorum, yol bisikletim var,pedallamak isterseniz ben hazırım :)

Pazartesinden itibaren bende pedallamaya başlıyorum. :) Sosyal medya üzerinden iletişime geçelim.

Geri