Scudo Sports

Pendik

Doğan abi tamam.Pazar sabahı görüşürüz aksilik olmazsa.Dönüştede sıkıntı olursa sizin için arabasız ben sizi bırakırım Kurtköye.

Scudo
Engin sanada kolay gelsin kardesim hayirli isler

eyvallah engin cim. ama önemli olan mümkün olabildiğince araba kullanmamak. havalar da düzeldi. bundan sonra ev-iş de bisikletle yapıcaz inşallah. merak etme artık az çok nasıl bindiğimizi biliyorsun çıkarız kurtköy ü sorun değil.

Kanka bu aksamki tur cok iyiydi yarinda aynisini yapalim birde benim sitedeki komsumu gordum ona bahsettim yarin orhanliya gidecegim arkadasin yanina dedim bende gelirim dedi hatta bu pazar isi varmis her pazar sabahi bende gelirim dedi iyi cocuk yarin birlikte geliriz yanina tanistiririm seni bu arada gelmek isteyen varsa gelebilir 40 km tura kAnka yarin gorusmek uzere.......

selamlar,
Ertan abiyle telefonda görüştük. yarınki tura ben katılamayabilirim akşama doğru çıkabileceğim gibi gözüküyor ama telefonlaşırız en azından sizin dönüşünüzde bi yerlerde buluşuruz. görüşmek üzere..

Pendik Kartal Maltepe sahilde bisklet süren arkadaşlara selam veriyorum kafalarını çevirip gidiyorlar.forumdan değiller heralde.hiç olmazsa size de diyebilirler diye bekliyor insan

Bugün çıkmayı düşünen var mı ? Ben 12 gibi çıkıp Bostancı'ya kadar süreceğim gelmek isteyen olursa beklerim..

21:00 den sonra çıkacağız 2 kişi.Çalıştığımızdan dolayı ancak çıkabiliyoruz.

Turgay verdim ilani bugun belki pisman olacagim ama denemedim demiyeyim. Bu arada bu gun nasildi 90 km yaptik sanirim. Hafta ici de cikalim f1e gidip geliriz.

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
@ERTAN ÖZ

abi hayırlısı olsun umarım kafana göre bi yol bisikleti bulursun. gerçi ondan sonra sana hiç yetişemem artık:) bugün 90 km iyi oldu walla açıldık. hafta içi telefonlaşırız..selamlar..

Ertan ve Doğan abi pazar sabahı gelemedim ve haber veremedim.Kusuruma bakmayın.Selamlar.

Abi inşaallah.Bir pazar sabahıda f1 tarafına kahvaltıya gidelim.ne dersiniz ?

turgayla sabah 6 da yenişehirden çıktık kızıltopraktan dönüp f1 e gittik.... tekrar dönüp yenişehir.. birdahaki sefere sende gelirsin dönüşte f1 e gideriz.. hatta dahada ilerlerde köyler var oralarada gideriz istersen bu akşam gel f1e gideceğim sende katıl...

Bu Akşam 19:00 Da Yenişehir Mah Cumhuriyet Bulvarındaki Alibey Konaklarından Kalkış F1 E Gidiş Dönüş Gelmek Isteyenler Buyursun Gelsin...

Doğan Kurtköyde Ikimizden Başkası Bisiklete Binmiyor Sanırım...

Geri