Scudo Sports

Pendik

Üstadım pazar günü büyük ihtimal geleceğim.Gerçi gece İzmit mağazamızda sayım var ama eğer yetişemezsem Pendikten çıkarken bir telefon açmanız mümkünmü.mail adresime bir mesaj atarsanız veya mail adresini yazarsanız telefon numaramı yazmak istiyorum.İlginiz için teşekkür ederim.Selamlar.

Engin

enginnes@gmail.com
engiines@gmail.com

Scudo
Evet bende tesekkur ederim. Bende kask gozluk tayt vs aldim. Pazar sabahi gorusmek dilegiyle....

Bende tesekkur ederim pazar sabahi gorusmek dilegiyle

selamlar bende yenişehirdeyim pazar günü çok erkencisiniz ama kalkabilirsem ben de katılmak isterim. bu arada hafta içi akşamları da çıkmaya başlayacağım yenişehirde haberleşelim..

selamlar,
21 mayıs cumartesi yapalım o zaman aydos turunu kimler katılabilir?
saat 9 da yenişehir ugetam önünde buluşabilir miyiz mesela? veya katılmak isteyen arkadaşlara göre daha herkes için daha uygun bir yer de olabilir.
görüşmek üzere..

Pazar sabahi gelebilirsen iyi olur hemde tanisiriz hafta ici aksamlari ben bizim burda kisa tur atiyorum birlikte bineriz diye dusunuyorum. Yenisehirin neresinde oturuyorsun ben saglik ocaginin yanindayim. Bu gunde 11 12 gibi f1 e gidip gelicem musaitsen bugunde bineriz

Bu arada telefonum yukarda yazili bu gun olur dersen telleselim olmazsada tanismis oluruz

ertan selam,

bende basketten sonra 17,00 de çıkalım diyecektim f1 tarafına. uygun olursanız tabi.

@Turgay Gürses

21 mayısta ben işteyim gelmeyi isterdim ama size bol pedallamalar

Selamlar,
bir kaç gündür foruma giremiyordum yeni gördüm mesajlarınızı. geçen pazar gelemedim kusura bakmayın. ertan numaranı kaydettim. bu hafta sonu doğan ve engin de katılabilirse bi tur yapalım tanışmış oluruz. ben bugün göçbeyli tarafına gittim çok güzeldi o taraflara gidebiliriz. ya da istediğiniz başka yerler varsa konuşuruz. sizlerden haber bekliyorum. görüşmek üzere..

Turgay selam bugun 16:30 17:00 gibi orhanliya doganin yanina gidecegim iistersen telleselim birlikte gideriz orda f1 in oraya gidip donus yapacagiz olmaz. Dersen pazar sabahi gorusuruz.

engin selam,

bu hafta arabaları almamaya karar verdik Ertan la. yakışmıyor araba ile inip sonra bisiklete binmek. dsirek biz Kurtköy den aşağı bisikletlerle ineceğiz. send e pendikten katılırsan memnun oluruz. hedef bostancı ama bakalım kısmet. Turgay Bey bugün veya pazar katılırsanız seviniriz.

selamlar,
d.a.

Birde yenisehirin neresinde oturuyorsun yakinsak birbirimize tanisalim

Engin selam,

Bu hafta arabaları almamaya karar verdik Ertan la. Yakışmıyor araba ile inip sonra bisiklete binmek. Direk biz Kurtköy den aşağı bisikletlerle ineceğiz. Sen de pendikten katılırsan memnun oluruz. Hedef bostancı ama bakalım kısmet. Turgay Bey bugün veya pazar katılırsanız seviniriz.

selamlar,
d.a.

Geri