eyvallah engin cim. ama önemli olan mümkün olabildiğince araba kullanmamak. havalar da düzeldi. bundan sonra ev-iş de bisikletle yapıcaz inşallah. merak etme artık az çok nasıl bindiğimizi biliyorsun çıkarız kurtköy ü sorun değil.
Kanka bu aksamki tur cok iyiydi yarinda aynisini yapalim birde benim sitedeki komsumu gordum ona bahsettim yarin orhanliya gidecegim arkadasin yanina dedim bende gelirim dedi hatta bu pazar isi varmis her pazar sabahi bende gelirim dedi iyi cocuk yarin birlikte geliriz yanina tanistiririm seni bu arada gelmek isteyen varsa gelebilir 40 km tura kAnka yarin gorusmek uzere.......
selamlar,
Ertan abiyle telefonda görüştük. yarınki tura ben katılamayabilirim akşama doğru çıkabileceğim gibi gözüküyor ama telefonlaşırız en azından sizin dönüşünüzde bi yerlerde buluşuruz. görüşmek üzere..
Turgay verdim ilani bugun belki pisman olacagim ama denemedim demiyeyim. Bu arada bu gun nasildi 90 km yaptik sanirim. Hafta ici de cikalim f1e gidip geliriz.
abi hayırlısı olsun umarım kafana göre bi yol bisikleti bulursun. gerçi ondan sonra sana hiç yetişemem artık bugün 90 km iyi oldu walla açıldık. hafta içi telefonlaşırız..selamlar..
turgayla sabah 6 da yenişehirden çıktık kızıltopraktan dönüp f1 e gittik.... tekrar dönüp yenişehir.. birdahaki sefere sende gelirsin dönüşte f1 e gideriz.. hatta dahada ilerlerde köyler var oralarada gideriz istersen bu akşam gel f1e gideceğim sende katıl...