Scudo Sports

Pendik

Scudo
@Serap Erdogan

:=) Yok yok tatlıya bapladık artık. Tek sorun yarın sabah sorun çıkmaması.:=) neyse benim yatmam lazım. umarım kalkabiliriz:=) İyi geceler.

@lancero

Ümit sen daha hevesini söndürmedinmi?:=)) Ben yatağın yolunu bulamayacağım şimdi:=))) neyse yarında senin ateşini söndürürüz:=) Hadi abi ben yatıyorum kalkamayacağız yoksa. İyi geceler size. Sabah 7:30da aralaşım Ümit..

@samet_özdemir

Samet teşekkür ederim iltifatlar için.

28" in tadı başkadır tabi ama bu tarz bi bisikletlede dağ patika rahat edemezsin. Ama biz daha çok asfaltta kullandığımız için daha uygun oluyor.

Ama dağ bisikletinin tadıda ayrıdır. Allahtan bide dağ bisikletim var..

Gebze'den döndünüz galiba, ben dayanamadım her tarafım ağrıyordu çıkayım çıkmayım derken 6:30'da bisikletin üstündeyim sahile dahi inmeden ağrı felan kalmadı :D bostancı-pendik-fenerbahçe-bostancı yaptım.

Bende bu sabah 20 km lik kısa bi tur yaptım ve eve geldikten sonra bisikletimim bakımına adadım kendimi. Zincir, dişli, aynakol ne var ne yok temizledim yağladım. 2-3 haftada bir yapmak lazım bunu yoksa çok bakımsız oluyor heryerinden ses geliyor bisikletin. Bidahaki sefere tek tek söküp mazota yatırma niyetindeyim tüm hareketli parçaları.

tabi öylede bizde pek dağ tepe çıkmıyoruz bea abi bi dün sabah yoldan dereye inerken işte toprak gördü bisiklet :D ama patika dağ taş yolun tadıda başka oluyo mtb yle :)

sedat abi yine iyi yol yapmışsın kısa zamanda performansın bizden daha iyi olur ;) ben sabah zor kalktım bea abi bi tur olsaydı belki kalkardım ama tur olmayınca kalkasımda olmadı bugün bisiklete binmicem tatil :) biras bisikletsiz gezeyim :)

Samet senin gözlük aldığın arkadaşın elinde sanırım kalmamış pek bişey yada başka bi başlık altında satıyorsa ben bulamadım..

Sen satmaya mı karar verdin yoksa gözlükleri..

yok bea abi satmıyorum :) verecektim serap ablayada baktım bana güzel oldu kaskla o yüzden vazgeçmiştim oda dalga geçiyo :) ben bakayım bi abi bulursam haber veririm sana yada başka biyerde bulursam alırım sana

@samet_özdemir

Tamam Samet bende bakıyorum..

Teşekkü ederim..

abi samet sağlamın elinde kalmamış sadece 1 tane var oda pek güzel değil tekrar satışa çıkarsa haber veririm sana ;)

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@samet_özdemir

Ok Samet bende pek bişey bulamadım napalım artık bidahaki sefere kaçırmayız umarım.

@Ozcan SEMET

Evet evet satıcak hemde açık arttırma ile bana söz verdi hala pazarlık yapıyo. :D Dur ben senin şu satış ilanın güncellimde sen gör. :D

göçbeyli benim ilk turum oldu dönüşte otobanda biraz geride kalsamda mükemmeldi haftaya tur yapıcakmıyız?

Arkadaşlar kusura bakmayın bendeki resimleri yeni ekleyebildim. çok güzel bir turdu en kısa zamanda yeni bir turda bir araya gelmek üzere

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)