Scudo Sports

Pendik

:) tamam canım ben konu açmayalım die tutturmadım sadece konu kalabalığı yapmayalım demiştim :) açıldıysa bundan sonra ordan devam ederiz paylaşımlara o zaman ilk tur cumartesi o zaman göztepe diğer konudan yazıyorum :)

Scudo
bugün hava yağmurlu tur olmaz heralde bende spora gidicem bugün artık yarın hava düzelirse pedallarız.

çarşamba günü bari kalabalık olalım kimler var müsait olan akşam gelebilecek olan?

@Serap Erdogan

Serap hanım bu konuda bilginiz bizden daha fazla konuyla ilgili olarak Bir konu açarsanız talep daha fazla olabilir, benim gibi ilk defa duyanlar katılmak isteyebilirler diye düşünüyorum

yarın akşam görüşürüz ümit cumartesi akşamıda beraber gideriz istersen kisme olmazsa tabi işimizde olmazsa.

Merhabalar,
Bir Kartallı olarak Pendikli komsularımızın org. katılmamızda sorun olur mu?

tşk.

@gokhanpala

Bende kartaldayım oganizasyon herkeze açıktır hocam :)

Samet yaırn haberleşiriz ;)

@lancero

@alıntı

Aslına bakarsan bende ilk kez katılacağım yani katılmayı ümid ediyorum :) Nette surf yaparken karşılaştım "Critical mass"a. Facebook daki grubuna üye oldum ve videolarını izledim çok hoşuma gitti. Kış aylarında bisikletini bodruma kilitleyenlerdenim ve bu yüzden katılma imkanı bulamadım.

Bu organizasyon hakkında özel bir başlık açmayı düşünmüyorum zira forumda 1 Mayıs da yapılması planlanan tur ile ilgili sayfayı okudum. Sert eleştiriler, dostane olmayan cümleler kurulmuş işin açıkcası buraların acemisi olarak "ey ahali hade gelin critical mass'a gidelim mi?" demeye tırstım. :) Bir de kendim tecrübe etmeden genele tavsiyede bulunmak istemem. "Heee ozaman bize niye duyurdun? bu etkinliği derseniz şöyleki ; Nasılsa bir tanışma organizasyonu yapıcaktık dostluğumuzun "Critical mass"ın 1. yıl dönümü gibi anlamalı bir günde başlamasının unutulmaz olacağını düşündüm.:)

Gülmezseniz size gidiş planımı açıklıyorum.:cool: 222 numaralı İETT otabüsü ile Göztepe yapıp, organizasyon sonunda gücümün yettiği yere kadar bisiklet ordan çift katlı otobüs 16D, ile yada sarı dolmuşlar ile geri dönmek. İdmansızlığımı ve fiziksel engelimi göz önüne aldığımda benim için turun tamamını sadece bisiklet ile tamamlamam imkansız. Ama aranızda Serap Abla/Hanım :) hayat sadece uzun mesafe bisiklete binmek değil, birlik olmak, dost olmak daha önemli bu seferlik otobüsle gidelim, seni yalnız bırakmayalım derseniz bilemem tabi. :)

• Beğen
Tepkiler: Ümit Arabacı
@Charriere

Ahmet selam,

Pendikli bisiklet severleri bir arada toplamak için yaptığın çaba bence onlarca teşekkürü hakediyor. Umarım pendikli arkadaşlarda, Pendikle ilgili diğer konuları es geçip buraya yazmaya başlarlar. Eminim ki açılan bu konu seviyeli ve amacına uygun bir şekilde işlemeye devam edecektir. Tüm forum severlere hayırlı uğurlu olsun..

@Serap Erdogan

TAbikide güzel bir tanışma olur, ben takip edip bilginiz var diye dedim söyledikleriniz üzerine yeni konu açmaya gerek yok, tabikide uzun mesafe binmek değil birlik, beraberlik dostluktur bisiklet ile otobüse nasıl bineceksiniz benmi yanlış anladım acaba ?

@Serap Erdogan

Tren daha iyi bir fikir olabilir mi acaba :)

@gokhanpala

Sorun değil, güzel olur :) .
Pendik yazmamızdaki amaç ayrımcılık kesinlikle değil, bisikletçiler için yeni bir merkez belirtmek.Kartal da olabilirdi bu yunusta, hareket yerimiz genelde Pendik olduğundan böyle gelişti.

_____________________Hoşgeldin_____________

Arkadaşlar yarın akşam ben biraz geç kalıcam sanırım iş yerinden biraz geç çıkıcam gibi görünüyor bi şekilde yarın haberleşiriz. Siz çıkacaksanız normal saatinizde başlarsınız bende sizinle, sizin geri dönüşünüzde karşılaşırım. Ancak yarın akşam hava ile ilgili olarak pek iyi şeyler söylemiyorlar umarım iyi olur.

Göztepe Parkı'nda buluşalım isterseniz. Ben başımın çeresine bakarım problem yok.

@Ozcan SEMET

Bu akşam mesaiye kaldığım için çıkamadım bisikletle, havada çok bi tatlıydı ama :mad: Yarın yine mesaiye kalma ihtimalim varolmadı çıkacağım inşallah.

Bu arada artık işyerinden foruma giremiyorum, engellemişler :boese157: Artık akşamdan akşama :)

@Serap Erdogan

Öyle yok, en kötü sen tren veya otobüsle gidersin bizde paralel pedallarız :)

Hep beraber trenle gidilebilir veya erkenden çıkarız yola dinlene dinlene gideriz olma mı?

@Charriere
İstersen konunun ilk mesajına hafta içi pendik ve kartal buluşma saatini ne kadar beklenileceğini yaz mesjları görmediğimiz veya cevaplayamadığımız kişiler orada olur o saatte ;)

Serap Hanım @Charriere haklı olmaz öyle paralel ilerleriz ve sizin içinde en uygunu tren gibi

Misafir perverliğiniz için çok teşekkür ederim.
ben hafta sonları müsait olabiliyorum.Bazen de h.içi kaçamaklarım olur:)
uygun olduğun bi zaman sizinle tanışmak için katılıp devamını getiririm inş.
Burdan takip edeceğim rotalarınızı,saatlerinizi.

keyifli sürüşler olsun.

tşk.

Geri