Scudo Sports

Pendik

cumartesi günü gidiyoruz o zaman bi saat belirleyelim ya trenle gidelim yada pedallayalım bana pedal basmakta uyar trende otobüs çok zor bisikleti bindirmek indirmek bide dolduğu zaman sıkıntı otobüs gerçi trende sıkıntı ama olsun daha rahat en azından cumartesi günü saat 17:00 da göztepe parkında buluşuluyorsa bizde 15:00 da pendikten trene binebiliriz 45 dakika sürer göztepe ordanda pedal basarız 15 dakka falan 1 saatde bize kalır sohbet muhabbet ederiz ortalık kalabalıklaşıncaya kadar :)

yarın akşam napıyoruz varmı bi tur ben eğer sabah çok yağmur yağmazsa işe bisikletle giderim eğer çok yağarsa gidemem ama akşam hiç önemli değil sağnak yağmurda bile çıkarım :) aynı saatde aynı yerdeyim ;)

gökhan hocam herzaman bekleriz bende kartalda çalışıyorum iş çıkışı pendikten gelen grupla buluşup pedal basıyoruz saat 18:30 kartal ido belturun yanındayım ada iskelesiyle belturun arasında beyaz corratec görürseniz benimdir :)

Scudo
@samet_özdemir

Samet ben yarın akşam sizinle belki dönüşte karşılaşırım. İşten geç çıkıcam sanırım ama normal saatimde çıkarsam zaten herşey normal.

Biliyomusunuz bir çok tren istasyonunda rapma yok mesela pendik tren istasyonunda ve göztepe istasyonunda çok basamaklı merdiven var. Bisikletimi indir kaldır trene yükle:eek: Başlıcam böyle aşkın ızdırabına :)

Yok ben bu Critical mass'a katılmazsam çatlarım. En kötü ihtimal Kızıltoprak'dan bisiklet kiralarım. Cuma günü 23 Nisan mesai yok bi deneme sürüşü de yapabilirim ama bu hafta hep yağmurlu gözüküyor. Cumartesi parçalı bulutlu olcakmış. Neyse ben gelirim bişekilde. :) Sizinle orada buluşuruz.

tamamdır özcan abi o zaman yarın akşam ya normal yada dönüşte görüşürüz. ;)

pendikten trene bisiklet bindirmek ve göztepeden indirmekte sorun olmaz merak etmeyin bizde trenle gelirsek size her türlü yardımı yaparız. bi yerde buluşur ordan beraber gideriz istasyona boşuna bisiklet kiralamayın bence kendi bisikletiniz kiralayacağınız bisikletlerden çok çok daha güzeldir eminim ;) biz geçen pazar günü saat 21:00 haydarpaşadan trene bindim bisikletlerle tren hasanpaşada doldu :) bide maç çıkışı fenerli taraftarlar bindi bizdede beşiktaş formaları elimizde bisikletler :) baya bi kalabalıktı kartalda biras rahatladı tren öyle inebildik eğer pendiğe kadar o yoğunluk olsaydı inemezdik kesinlikle :)

@samet_özdemir

Puhahaha yerinde olmak istemezdim korku filmi gibi:D sen dua et Fenerbahçe (Öhö öhö ) galip geldi.:D

Benim çekincemde kalabalık cumartesi günü malum Pendik ana baba günü oluyor. Dalayısıyla trenlerde öyle. Eğlenmek için çıktığımız yol işkenceye dönmesin hiç ya. Hiç bisiklet kiralamadım ama Delta'ya baktım güzel markalar yazmış 24 jant da var. Sizi de girdabıma katmak istemiyorum. Bu seferlik böyle olsun. Çok teşekkür edirim yinede.

Arkadaşlar ilk büyük buluşmamızı 23 nisan Cuma günü yapmaya ne dersiniz?

Akşam turunu öne alarak mesela 16:00 ? Ne dersiniz? Ne zamna olsun?

ne zahmeti zahmet olan şey bisiklet olacaksa olsun olacağı kadar zahmet :) galip gelmeseydide bişey olmazdı zaten korkumuz yok :)

ahmet abi bana uyar 16:00 güzel saat fenerbahçeye kadar pedallayabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Serap Erdogan

En ön veya en arka vagon benim tavsiyem, daha boş olur, ayrıca tek kişi işkence olabilir ama çok kişi olmaz bence.

@Charriere

evet tek kişi işkence olur bencede biz 3 kişiydik koyduk bisikletleri en arkaya trendede en ön vagona oturduk gerç ibişey farketmedi orasıda doldu ama diğerleri daha doluydu kesin.

@Charriere

Burnuma sabotaj kokuları geliyor:D

Yok yok kesin 23 Nisan'ı kutlicas. :D

@samet_özdemir

Hı hı Beşiktaş forman üstünde olmadıktan sonra Şükrü'nün oralarda da gezinebilirsin :D Misafirperverizdir biz:Skull-175 :D

Olur ben gelirim.

Pek sesi çıkmayan bir Pendikli olarak ben de bir merhaba diyeyim:)
Pazar günleri hariç sizin saatlerde pek çıkamasam da belki denk gelip aranıza katılabilirim...

Samet cumartesi şuan içinde benim bir işim yok biz erken çıkıp göztepeye pedallayabiliriz hatta serap hanım tren ile gelecekse onuda istasyondan alırız
yarın hava güzel görünüyor ben yarın akşam varım

Cuma günü de uyar bana nasıl isterseniz

@lancero

İlk Mesaja ekleme yapamıyorum.Şimdilik ara duyurularla Haberdar edelim bir şekilde, ileride bir formül bulacam ben İnşallah :)

Hafta içi her akşam (nerdeyse) Pendik-Kartal-Maltepe-Bosatancı (Duruma Göre)-ve dönüş

Herkesleri bekleriz :)

Buluşma saati Hareket saati
Pendik ido önü: 18:35 18:40
Kartal İdo önü: 18:?? 19:00

@Charriere

Charriere; Bence sen bu buluşma yer ve saatlerini imza olarak kullan. Her yazdığın sayfada görünsün.:)

• Beğen
Tepkiler: Charriere
hafta içi aksilik olmadığı takdirde her akşam saat 18:30 da kartal ido önündeyim hatta bazı akşamlar pendiğe gelip ordan da başlayabiliri yeni ama en kıdemli :) hoşgeldiniz sizide turlarımıza bekleriz

Bu aralar pendikte çok fazla bisikletli görmeye başladım geçen gece 2 tane trek vardı mtb bay bayan çift ikisindede aynı renk aynı model vardı 3700 dü heralde

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
Geri