@lancero
@alıntı
Aslına bakarsan bende ilk kez katılacağım yani katılmayı ümid ediyorum

Nette surf yaparken karşılaştım "Critical mass"a. Facebook daki grubuna üye oldum ve videolarını izledim çok hoşuma gitti. Kış aylarında bisikletini bodruma kilitleyenlerdenim ve bu yüzden katılma imkanı bulamadım.
Bu organizasyon hakkında özel bir başlık açmayı düşünmüyorum zira forumda 1 Mayıs da yapılması planlanan tur ile ilgili sayfayı okudum. Sert eleştiriler, dostane olmayan cümleler kurulmuş işin açıkcası buraların acemisi olarak "ey ahali hade gelin critical mass'a gidelim mi?" demeye tırstım.

Bir de kendim tecrübe etmeden genele tavsiyede bulunmak istemem. "Heee ozaman bize niye duyurdun? bu etkinliği derseniz şöyleki ; Nasılsa bir tanışma organizasyonu yapıcaktık dostluğumuzun "Critical mass"ın 1. yıl dönümü gibi anlamalı bir günde başlamasının unutulmaz olacağını düşündüm.
Gülmezseniz size gidiş planımı açıklıyorum.

222 numaralı İETT otabüsü ile Göztepe yapıp, organizasyon sonunda gücümün yettiği yere kadar bisiklet ordan çift katlı otobüs 16D, ile yada sarı dolmuşlar ile geri dönmek. İdmansızlığımı ve fiziksel engelimi göz önüne aldığımda benim için turun tamamını sadece bisiklet ile tamamlamam imkansız. Ama aranızda Serap Abla/Hanım

hayat sadece uzun mesafe bisiklete binmek değil, birlik olmak, dost olmak daha önemli bu seferlik otobüsle gidelim, seni yalnız bırakmayalım derseniz bilemem tabi.