Ahmet çok güzel düşünmüşsün bu olayı bence tek başlık altında tüm pendikli bisiklet severleri toplamak iyi fikir. Pendikte aslında tahmin ettiğimizden fazlaymış bisiklet sever sayısı, ne kadar güzel..
bi konumuz var zaten niye 2. bi konu açıyoruzki burdan konuşabiliriz. aslında konu kalabalığı yapmayalım bence.
2 mayıs pazar günü yalova sudüşen şelalesine gitmeyi planlıyoruz gelmek isteyen olursa bekleriz tuzladan 1 2 arkadaş var gelmek isteyen korcan var bostancıdan ümit gelir kartaldan güzel bi tur olur mekanda güzel olunca sizleride bekliyoruz pendik
Aç Charriere sen bakma ona kaç Pendikliyiz? nasıl bir ortak paydada buluşuruz, haftasonu kimler katılabilir, haftaiçi kimler coşar bunları bi konuşalım.
Pendikle ilgili konu başlıklarının artmasıyla birlikte, takibin zorlaşması sonucu tek bir başlık altında toplama ihtiyacı hasıl oldu.
Artık Pendikli olan veya Pendikten yola çıkacak olan veya daha başka bir nedenle "Pendik"li bir konu açmak isteyen herkesin burada yazmasını temenni ederiz.
Sametcim konu başlığı akşamları falan şeklinde olduğu için yanıltıcı oluyor.Belki başlığı düzeltmem mümkündür ama ben konuyu açtım bile,kusura kalma sonradan gördüm mesajını.
Bi de feysbukda ) ) grupları var kullanıyorsan ordanda takip edebilirsin. Daha önceki katılımlarla ilgili videolarda bulunuyor. İzleyince gitmek için çıldıracaksın emin ol Ben varlığından haberdarım fakat hiç katılmak nasip olmadı. Birlikten kuvvet doğsun mu?
Biskletle ilgili bir gezi olduğunu varsayarak, gelme eğiliminde olduğumu belirtmekten onur, gurur, sevinç, heyecan .... duyarım
Bu arada bir duyuruda benden Pazar günü Ballıkayalar-Gebze turu (sanırım "Velostik" etkinliği) için Pendikte arkadaşla buluşup pedallamayı düşünüyoruz.Normal etkinlikte Gebzeye trenle gidiliyor. Katılıma göre organize oluruz artık.