Scudo Sports

Pendik

Scudo
@Charriere

Ahmet çok güzel düşünmüşsün bu olayı bence tek başlık altında tüm pendikli bisiklet severleri toplamak iyi fikir. Pendikte aslında tahmin ettiğimizden fazlaymış bisiklet sever sayısı, ne kadar güzel..

• Beğen
Tepkiler: Charriere
gitgide artıyoruz :) artık akşamları daha kalabalık bi şekilde turlarımızı gerçekleştiririz.

@Ozcan SEMET

Hadi kıdemli üyeler bir başlık açın artık. Pendikli Bisiklet Sevenler bir başlıkta toplanalım. Bu iş çaylaklara düşmez diye kendimi tutuyorum:D :vroam:

Bol bol organizasyonlar yapalım, boy boy resimlerimizi yayınlayalım, halaaa bisikletini bodrumunda saklayanları çatlatalım... :D

• Beğen
Tepkiler: Charriere
:D

Her nekadar eski sayılmasamda nedense üzerime alınıyorum ve birazdan açıyorum konuyu. Vatan millete hayırlı uğurlu olsun:)

@Charriere

Heh birisi üstüne alınsın zaten yaşasınnnn. Pendik :winkenluxPendik :winkenlux

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=60216

bi konumuz var zaten niye 2. bi konu açıyoruzki burdan konuşabiliriz. aslında konu kalabalığı yapmayalım bence.

2 mayıs pazar günü yalova sudüşen şelalesine gitmeyi planlıyoruz gelmek isteyen olursa bekleriz tuzladan 1 2 arkadaş var gelmek isteyen korcan var bostancıdan ümit gelir kartaldan güzel bi tur olur mekanda güzel olunca sizleride bekliyoruz pendik :)

@samet_özdemir

Aç Charriere sen bakma ona :) kaç Pendikliyiz? nasıl bir ortak paydada buluşuruz, haftasonu kimler katılabilir, haftaiçi kimler coşar bunları bi konuşalım.

Pendikle ilgili konu başlıklarının artmasıyla birlikte, takibin zorlaşması sonucu tek bir başlık altında toplama ihtiyacı hasıl oldu.

Artık Pendikli olan veya Pendikten yola çıkacak olan veya daha başka bir nedenle "Pendik"li bir konu açmak isteyen herkesin burada yazmasını temenni ederiz.

Vatana millete hayırlı olsun :)

@samet_özdemir

Sametcim konu başlığı akşamları falan şeklinde olduğu için yanıltıcı oluyor.Belki başlığı düzeltmem mümkündür ama ben konuyu açtım bile,kusura kalma sonradan gördüm mesajını.

@Charriere

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bir an önce tanışma, kaynaşma etkinliği düzenlesek nasıl olur? hım? :)

Ben bu haftasonu "Critical Mass" etkinliğine katılmayı düşünüyordum. Gelmek isteyen varsa parmak kaldırabilir mi? :)

Critical Mass İstanbul 04/10
Tarih: 24 Nisan 2010 Cumartesi
Zaman: 17:00 - 20:00
Yer: Göztepe Parkı Kuzey (Bağdat Caddesi)

@samet_özdemir

Tamamen yaya ve bisiklet hakları ile alakalı.

(link)

Bi de feysbukda :)) ) grupları var kullanıyorsan ordanda takip edebilirsin. Daha önceki katılımlarla ilgili videolarda bulunuyor. İzleyince gitmek için çıldıracaksın emin ol :) Ben varlığından haberdarım fakat hiç katılmak nasip olmadı. Birlikten kuvvet doğsun mu? :)

@Serap Erdogan

Biskletle ilgili bir gezi olduğunu varsayarak, gelme eğiliminde olduğumu belirtmekten onur, gurur, sevinç, heyecan .... duyarım :)

Bu arada bir duyuruda benden :) Pazar günü Ballıkayalar-Gebze turu (sanırım "Velostik" etkinliği) için Pendikte arkadaşla buluşup pedallamayı düşünüyoruz.Normal etkinlikte Gebzeye trenle gidiliyor. Katılıma göre organize oluruz artık.

cumartesi günü bende varım o zaman :) pazar günüde duruma göre evet veya hayır derim :)

Geri