@Charriere
ahmet şimdi şöyle, gidiş geliş 150 km falan sürecek, evleri falan bilmem
(link)
gidiş rotası olarak da bu dediğimiz rota şileye kadar çok kolay, sen de biliyorsun. diğer yol biraz daha inişli çıkışlı bence ama ben ilk senin dediğin gibi düşündüm, sonra gittiğimiz yerden gelmeyelim diye böyle bişey düşündük. 18 km rüzgar bizi o sahil şeridinde pert eder o 30 km yolu nasıl alırız hiç bi fikrim yok. rotayı değiştirebiliriz. senin dediğin yoldan gidip dönersek 120 km falan ediyor ki çok daha elverişli.
gidiş saati olarak da 8 de çıkarız, göçbeyliden bişey alıcaksak alırız. sonraki durak o köprü başı olur. şileye kadar başka mola vermeyiz. şilede 30 dk, sonra ağvaya doğru gideriz, rampalarda falan yorulursak 5 dklık molalar atarız.
tabi senin rotadan gidersek, göçbeylide bakkala uğramaç sonraki durak darlık 5-10 dk. sonra teke de gözleme yeriz sonra ağvaya.
dönüşte de aynı yerlerde dururuz.
alyan falan dersen, benim buluşma yerine kadar 10 km yolum var, ben hepsini taşırım riske girmem. ilk yardım çantam yok yanlız onu bi şekilde bulcaz bu tur olmazsa başka tur.
yiyecek olayını işte bol bol çikolata falan, onun dışında yarım ekmek bişeyler alsak yeter herhalde (işimizi sağlama almak için). duracağımız yerlerde yiyecek buluruz. su zaten her köşe başı çeşme
not: bir ihtimal de delmece yaylasını düşünebiliriz, gitmeyi biliyorum ben. o da çok güzel bir rota. hava yine güneşli, giderken rüzgar arkamızda 20 km/sa. bunu da düşünebiliriz. Eren ağva istiyor, ben de uyarım ama gitmek istemezsek de kasmayalım rotayı aşağıya çevirelim. ağvaya gidersek zaten %90 sen-ben-eren olacağız.