Scudo Sports

Pedallarımız Şehitlerimiz İçin Dönecek!!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Sonercim çok yapmışsın çok daha iyi olur en azından guruplar halinde buluşmamız çok daha iyi olacaktır.

teşekkürler

@behcetatinc

50' den yukarı basmazlarsa sorun olmaz. Onlarda gaz varsa bizde de kas var :)

Motorcularla konuştum onlar yavaş gidecekler. Maksimum 15-20 km hız. Yani normal bisiklet hızı ayrıca zaten amaç hızlı gitmek değil birlikte gitmek bu yüzden hız sorun olmayacak. Yani korkacak bir sey yok.

Ulaş Abi şöyle büyükçe bi bayrak bulsanızda bi kaçımız taşısak filan?..mümkün müdür böyle birşey..:)

• Beğen
Tepkiler: ulas
@dapoet

tamamdır dostum beraber orda olacagız... kesın haberleselım pazar aksamından..

• Beğen
Tepkiler: ulas
Emrecim biz yine Sarıyer Turundaki gibi Beşiktaş'a gidelim. Ahusenem ile buluşup başka arkadaşlarda varsa hepberaber Delta'ya gidelim uyar mı?

soner;
benim için çok uygun olur. forumdan haberleşiriz. sende telefon numaram da olacaktı. herhangi bir sorun olursa haberleşiriz.

Büyük bayrak buluruz onda sorun yok da taşımak sorun oluyor. Gerdiremiyoruz. Bir taraftan biri çekince diger taraftakinin dengesi tamamen bozuluyor.

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
http://img48.imageshack.us/img48/1827/tb1yr6.jpg

Fotoğraf bulunamadı.

Merhaba Hakancım,

Yok be yanlış anlaşılacak bir şey olmasın. Sevgili Hasan hoşuna giden 2 resim koymuş. Lütfen konu dağılmasın. Anlam yakıştırmanın da bir manası yok. Her zaman bir şeyler birşeyler birşeylerce eklenir bu gayet normal. Diğer arkadaş dediğin yöneticlerden Halil. O da ben de bisikletle ilgili nerede organizasyon olsa yer alıyoruz ve inan çok şeyler yaptık bisiklet için. Bir de elimizde olan resimler yüksek çözünürlükte genelde bizim turlarımızdan resimler. Eldeki kaynakları kullandık.Fakat Milli Duygular içeren bu organizasyonda konuşulacak başka şeyler var. Kimse kusura bakmasın

Ayrıca paylaşım için çok teşekkür ederim.

Değerli Arkadaşlar

buluşma yeri ve saati konusunda anlaşılmayan bir şey var mı?

Saygılar

ulaş

ÇOK ÖNEMLİ KONU

Değerli Arkadaşlar,

Son durumu bildiriyorum.

Kadıköy belediyesi bisiklet kortejini konvoyun en önüne aldı. Yani konvoyun başını biz çekeceğiz.

Ayrıca hepimize direkli bisiklete asılabilir bayrak yaptırıyorlar. Bizim için yaklaşık 200-300 adet bayrak yapıyorlar ve şapka. Fakat şapkaları takmayacağımızı kask takacağımızı söyledim.

Ayrıca yine boynumuza asmamız için atkı şeklinde Türk Bayrağı yaptırıyorlar

Kortejin önüne geçeceğimiz için saatler biraz erkene alındı. Saat 09:00 ile saat 09:30 arasında Suadiye otelinin parkında olmamız lazım. Hareket saati 09:45 erken gelin ki bisikletlerimize yapılan bayraklar takılacak.

Bütün medya olacağından ve bisikletliler olarak en önde olacağımızdan lütfen bisiklet kasklarınızı takın. Konvoyumuzu bütün TV kanalları canlı olarak 3 saatlik bir programla yayınlayacak

Arkadaşlar organizasyonun boyutu gerçekten çok büyük lütfen bu mesajımı dikkatlice okuyun.

Saygılarımla

Ulaş

@ulas

Tamam bu bilgiye göre tekrar organize olalım ama Avrupa Yakası olarak biz Delta Bisiklet'e geleceğimizden siz Delta Bisiklet'ten Suadiye parkına ne zaman çıkacaksınız.

Deltadan hareket 09:00 arkadaşlar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri