Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
@Serkan Taşdelen

Serkan, videon güzel olmuş. Bisikletini amma da çok gezdirmişsin... :) :) :)

Kendine belki ömür boyu yetecek bir yol ve tur tecrübesi biriktirmişsin. Sana Türkiye adına teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
süper bi tur olmuş.tebrik ederim.zaman çabuk geçti.tarihlere bakınca insan bi garip oluyo.hayalin gerçekleşti.başka hayalin varmı acaba.dünya turu falan:)

• Beğen
@Serkan Taşdelen
bende erzincanlıyım valimizi tebrik ediyorum ama istanbul dogumluyum keşke hep orda olsam ama sadece 5 kere gidebildim 18 senede=(

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,

Pedalla Türkiye projemizin fotoğraflarını sanıyorum bir çok arkadaşımız bekliyordur. İnanın fotoğraf eklemeye zamanım yok diyebilirim.
Pedalla Türkiye Projesi 2008 yılının ilk aylarında kitap olarak karşınıza çıkacak. Buradan duyurusunu yapayım. Onun için çok yoğun olarak çalışıyorum. Bir de Muğla çıkınca işler iyide sıkıştı.

Bilgilerinize sunarım...

Sevgiler...

Şimdiden başarılar Serkan. Umarım yaşadıklarını istediğin gibi aktarabilirsin kitaba...

Bisikletçilere güzel bir örnek olacağına eminim...

• Beğen
Serkan abi,

Gerçekleştirdiğpin bu güzel etkinliği kitaplaştırman gerçektende çok güzel bir olay.En azından bisiklet içerikli, insanları bisiklet sürmeye itecek bir kitap Türkiye'de ne yazıkki yok denecek kadar az.Ayrıca çıkaracağın kitabın Türkiye'de bisikletle veya bisikletsiz olarak gezilip görülebilecek yerler açısından bir rehber niteliği taşıyacağını,sadece oraların genel özelikleri dışında ne gibi problemlere yada güzelliklerle karşılaşacağımızın ipuçlarını vereceğine inanıyorum. (aslında kitabın tam olarak nasıl bir kalıpta çıkacağını bilmiyorum ama içimden bunlar geçiyor :))

• Beğen
Kitabı dört gözle bekliyor olacağım. Kendine iyi bak serkancım

• Beğen
Serkanım heyecanla bekliyoruz...

Forumda parça parça okuduk başından geçenleri ama kitabı elimize alıp tek solukta okumak çok daha zevkli olacaktır eminim...

• Beğen
Serkan'cım kitap konusunda başarılar dilerim.
Ayrıca tarafıma gönderdiğin "Teşekkür Belgesi" için gecikmiş bir teşekkür borcumu Türkiye önünde ödemek isterim. :)

• Beğen
@KevSerSeri

Teşekkürler Kevs... İnşallah güzel bir kitap yapabiliriz. Elimizden geldiği kadar uğraşıyoruz.

Sevgiler...

@ismailağıllı
Çok teşekkür ederim İsmail, inşallah devamlarını da görürüz.

Sevgiler...

@bisikletcanavari
Merhaba kardeşim,

Kitap anı ve günce karışımı bişey olacak. Hem gezdiğim yerler hakkında, hem yolllar hakkında, hem de doğa hakkında bilgilere sahip olacaksınız. Kevser'in dediği gibi inşallah bunları kitaba yansıtabiliriz.

Sevgiler...

@soneryen
Teşekkürler Sonercim...

Sevgiler...

@oktay tiryakioğlu
Çok teşekkürler Oktay Abicim. Bu arada seninle tekrar pedallamak için sabırsızlanıyorum.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: oktay tiryakioğlu
@eYa
Çok teşekkürler Yasincim,

Sevgiler...

@trinitrotoluen
Teşekkürler Mesutcum,
Kitap çok daha ayrıntılı olacak. Forumda sadece bikaç satır ve yüzeysel yazılan yazılar kitapta ayrıntılı olarak bikaç sayfa olacak.

Sevgiler...

@Murat EVGİN
Çok teşekürler Murat Abicim,
İlgin çok mutlu etti beni.. :D :D :D

Sevgiler...

@Mesut Girgiç
Çok teşekkür ederim Abicim.
Yaptığın herşeyin çok büyük önemi var...

Sevgiler...

Serkan kardeşim merhaba,

Kitap mutlaka çok güzel olacaktır.Başarılar diliyorum.Benim yapabileceklerim varsa GPA'da görüşürüz.Kendine iyi bak...

• Beğen
Serkan'cığım Yolculuğunu kitaplaştırmada kolaylıklar dilerim. Detaylarıyla yazacağın için acele etme işin uzun sürebilir.
Edirne den İstanbul etaplarında istersen yardımcı olabilirim. Güzel anılar var.
Bu zor işide başaracağını umar, Satışınında iyi olmasını dilerim..

Muğla'da veya GÖKOVA da buluşmak üzere. Annen'e, Baba'na ve sana Sevgiler

• Beğen
Geri