Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Gezin çok güzel bir geziydi sağ salim bitti inşallah kitapta bu gezi kadar güzel olacak kitabı alıp okumak için sabırsızlanıyorum.
Çalışmalarında kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
Harika bir şey, bunu kitap halinde okumak çok zevkli olacak, kesinlikle okuyacağım,çok teşekkür ediyorum

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Serkancım kitabı dört gözle bekliyorum. Yazın inşallah Erzincan-Kemah'a gelebilirsem seninle pedallamak istiyorum. :) Memlekete gitmeyide dört gözle beliyorum.

• Beğen
baslığı okumadan onece sabah okulda kend kendime bi gezi yapıpı resim günlük bicim falan değisik bi kitap yapmayı planlıyorudum. yas kücük amac büyük. baktım sen coktan cıkarıyosun. hayırlı olsun. imzalayıp verirsin artık bizlere . .:D

• Beğen
Sevgili Serkan,
Projenin kitap haline gelmesi çok önemli;
hem kalıcılık , hem sonraki projeler için referans, hemde daha geniş bir kitleye ulaşabilmek için.
Kolaylıklar diliyorum kardeşim.

• Beğen
kitap fikrini duyunca çok sevindim sanırım biz pedal dostları için benzeri olmayan bir gezinin yine aynı şekilde benzersiz bir kitabı olacak.Şimdiden hayırlı olmasını diler tebrik ederim.

• Beğen
Biliyorum kitap çıkartmak çok kolay bir şey değil, bunun için acele etmene hiç gerek yok. Kitaptan çok bir belge, ansiklopedik bir eser değerinde olacağı kesin. Biz her zaman senin yanındayız. Kendine dikkat et. Sana ve Erzincan'a İstanbul'dan selam ve sevgilerimizi yolluyoruz.

• Beğen
başarılar serkan abi...

antalya ya tekrar bekliyoruz. tam anlamıyla yaşanmış bir Türkiye coğrafyası kitabı olacak bi nevi...

doğa için adılan büyük bir adım,takipçisi de çok olacak bu adımın...

mustafa teke
antalya-serik

• Beğen
Bence geç kalmış bir karar.Umarım kitabınızda fotoğraflara da yer verirsiniz.En kısa sürede kitapçı raflarında görmek dileğiyle...

• Beğen
abicim gezilerin devamını bekliyoruz ayrıca geçen pazar adana çukurova üniversitesine gelmişsiniz burada çektiğiniz fotoğraflarıda bekliyoruz

SAYGILAR...

• Beğen
Merhaba, yolculuğun gayet güzel gemiş uzun ama bir o kadar da keyifli olmalı ama yinede ne kadar fotoğraf eklesende yaşananları anlatsanda o anı yaşamak gibi olmaz tabii. Daha iyilerini de bekliyoruz senden...

• Beğen
bazıları hep "bir gün mutlaka" der... benim gibi
bazıları ise "hemen şimdi" der ve çıkar yola. hem gezisini yapar, hem kitabını çıkarır.
tebrikler dostum

• Beğen
merhabalar serkan birkez daha konuyu incelemek istedim birkez daha tşkler etmek istedim harika bir iş çıkarmışsın.

• Beğen
Geri