Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
Serkancım turu sağ salim bitirmene çok sevindik. Cnn'de çıktığın gün biz Hatila yaylasındaydık. İzlemek için tv başına oturduk ancak orman işçileri sabah erken kalkıcağı için erken yatmak istediler. Abi siz yatın biz de bakalım şuracıkta denmeyeceği için biz de erkenden yattık. Artık netten izleriz seni...

Biz de çok şükür sapasağlam turumuzu tamamladık döndük Ankara'ya. 13 günü sanki bir ay gibi yaşadık. İnanılmaz insanlarla tanıştık. Seninkiyle kıyaslanamaz tabi kim bilir sen neler gördün daha neler?...

25 temmuz sabahı girdiğim ehliyet sınavının ardından masanın üzerinde pazar gençlik eki gözüme ilişti...
ana_?..bi baktım bisiklet die bi yazı var....
heyecanla hemen sayfayı çevirdim aman Allahım bizim serkan abi...
çocuklar gibi sevindim yaa..hemen yırttım o sayfayı..bürodaki herkese göstermeye başladım..sanki kendi fotoğrafım gibi...
abi yeniden tebrikler teşekkürler..ayağına sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Ellerin ayakların dert görmesin, yolculuğunun yarısında foruma yeni katılmıştım. Heyecanlı yarışın ortasında bulmuştum kendimi, yarışı başarıyla sonlandırdın, tebrik ederim. 2008 tur planını okudum, Van gölü çevresinden sonra sıra Karadeniz çevresine mi gelecek merak ettim doğrusu.

sevgiler, selamlar
selahattin

• Beğen
Teşekkürler yazdıklarını okurken olduğu gibi yine koltuğa çakılı kalarak izledim videonu. Böyle bi turu yalnız başına yapabilecek insan sayısının Türkiye'de bi elin parmaklarını geçmeyeceğini bilmeni isterim. Çocuklarına ve torunlarına paha biçilemez miras bıraktın benim gözümde. Tebrikler diyorum ama bu tebriği laf olsun diye değil, tüm kalbimle söylüyorum. 70'li yaşlarda da böyle turlar yapıyo olmanı görmek dileğiyle, şimdilik hoşçakal..
Güray

• Beğen
Serkan merhaba,

Paylaşım için teşekkür ederim.Sayende güzel bir Türkiye turu daha yapmış oldum.Yakında görüşmek üzere...

• Beğen
Serkancım videoyu hiç sıkılmadan izledim. Hatta vay be bu kadar yerden geçti mi hakikaten diye de durup düşünüyor insan. Ellerine sağlık çok güzel olmuş...

• Beğen
Tekrar söylüyorum Basın, medya gerekli desteği göstermese bile elimizden geldiği kadar sana destek olmaya çalıştık. Bu hususta ufacık bir hatamız, eksiğimiz olduysa affola. Seni tekrar tekrar yürekten tebrik ediyorum. İnşallah devamları gelir.

• Beğen
Herşey bu mesajla başlamıştı. :)

@Serkan Taşdelen

Yapmış olduğun yolculuk gibi video klipte çok güzel olmuş.

@Serkan Taşdelen
İyi düşünülmüş. Emeğine sağlık Serkan'cım.

Pedalla Türkiye'de görüşemedik ama Gökovada görüşeceğiz inşallah.

Geri